22-28 Ocak 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Yok buralardayım artık. Asıl sen gitme. Profildeki espirin hakkındaki mesaji boşuna demedik

Canlılığı bırak eğlenceli hale getirdin. En azından benim için
Ben uzun süre buralardayım ama illa bir zaman gelir yine kaybolurum benim sağım solum belli olmuyor ama gelirim yine tabi
ayrıca güzel sözlerin için de teşekkürler

Ben uzun süre buralardayım ama illa bir zaman gelir yine kaybolurum benim sağım solum belli olmuyor ama gelirim yine tabi
ayrıca güzel sözlerin için de teşekkürler
Sende bana etmiştin ödeştik

Bu işler karşılıklı

Daha az evvel ben varken forumun senin için azda olsa keyifli olduğunu demeye getirmedinmi?😱
Bukadar smile yeter
Aaaa doğru teşekkür etmediğin için unuttum sanırım ya da ettin de onu da mı unuttum acaba

Aaaa doğru teşekkür etmediğin için unuttum sanırım ya da ettin de onu da mı unuttum acaba
çok güzel söz dedim

Teşekkür ederim eskici bey, beni onurlandırdınız.
Ne mutlu banaki size o hisleri yaşatmışım

Oldumu?

çok güzel söz dedim

Teşekkür ederim eskici bey, beni onurlandırdınız.
Ne mutlu banaki size o hisleri yaşatmışım

Oldumu?
Böyle daha güzel oldu
rica ederim ne zaman isterseniz efendim

Nee 14. mü? 50. falan bekliyordum bune

Böyle daha güzel oldu
rica ederim ne zaman isterseniz efendim

Herzamam efendim. Bir hanımefendi övgüye hiç bir zaman hayır demez ama ben öyle sıradan söylemleri istemem. Gerçekten kalpten geliniyorsa denilmeli

Sen şimdi bu muhabbetin sebebinide unutmuşsundur

Herzamam efendim. Bir hanımefendi övgüye hiç bir zaman hayır demez ama ben öyle sıradan söylemleri istemem. Gerçekten kalpten geliniyorsa denilmeli

Sen şimdi bu muhabbetin sebebinide unutmuşsundur
Teşekkür muhabbeti falandı galiba tam hatırlamıyorum

@Yiğitt i geç yanıma senin gelmene @destere kıskanmaz sana güvenir ama Yiğite güvenmiyor
@Yiğitt e neden güvenmiyor ki Yiğit parlakçı değil mi zaten sorun olmaz yani aranızda olsa da

Teşekkür muhabbeti falandı galiba tam hatırlamıyorum

@Yiğitt e neden güvenmiyor ki Yiğit parlakçı değil mi zaten sorun olmaz yani aranızda olsa da
Aaaa @Yiğitt bu aralar kimlik bunalımında bir karşı tarafa geçiyor bir kendi tarafına

Evlenmek istiyordu benle oyüzden @destere artık Yiğit e güvenmiyor mesaj sayılarında ikiside yamacıma gelmeye çalısıyor

O zaman @destere başka yerlerde sürteceğine gelsin senin yanına öyle kaçıp kaçıp güvenmemekle olmuyor