22-28 Ocak 2018 Haftanın En Çok Konu Açanları

Ben yöneticiyim ve ona rağmen ceza aldım. Objektif olmasak ve yakın olduğumuz kişilere ceza vermesek yönetici olan kimse ceza almazdı.
@Çiğdem- @Yiğitt

Üyeye bakmıyoruz ki, yazılan mesajı inceleyip öyle karar veriyoruz.

Ben yöneticiyim ve ona rağmen ceza aldım. Objektif olmasak ve yakın olduğumuz kişilere ceza vermesek yönetici olan kimse ceza almazdı.
@Çiğdem- @Yiğitt
Süper mod ve Mod 2 yönetice de ceza uygulandı evet kendimizi bile kayırmıyoruz

Üyeye bakmıyoruz ki, yazılan mesajı inceleyip öyle karar veriyoruz.
@Çiğdem- @Yiğitt

Moderatörler olarak çok güzel konuştunuz. Tebrikss.

Amaaa geçen hafta aldığım uyarılara bakarsam bilmiyorum küfürsüz ama ağır konuştuğumu kabul ediyorum fakat karşıdaki tek, 3 uyarı alan ben oldum.

Birde dünkü olayda ben haklı bulunduysam neden @Sherlock beni haksız gösteren bir yorum yaptı..

Ha sorgulamada çok iyi olduğumu söylemiş miydim?

Oy çoğunluğu olmadımı @Sherlock sabaha kadar konuşsun çoğunluk önemli
@Yiğitt

Üye yönetici fark etmiyor bir cezalık durum varsa verilir sen sert sözler söylemekten kaç yeter

Tek yönetici ben değilim, benim tek başıma seni haksız bulmam hiçbir şey ifade etmez. Yönetimde herkesin görüşü alınır ve çoğunluk ne derse o uygulanır.

Oy çoğunluğu olmadımı @Sherlock sabaha kadar konuşsun çoğunluk önemli
@Yiğitt

Üye yönetici fark etmiyor bir cezalık durum varsa verilir sen sert sözler söylemekten kaç yeter
Tek yönetici ben değilim, benim tek başıma seni haksız bulmam hiçbir şey ifade etmez. Yönetimde herkesin görüşü alınır ve çoğunluk ne derse o uygulanır.

@Çiğdem- ciğim son lafı söylemiştir, teşekkürler

ya beni buralara niye etiketliyorsunuz
bir an konu açmada zirveye yerleştim diye nasıl bir hışımla daldım konuya ama listede ismimi göremeyince yaşadığım hayalkırıklığını anlatamam
Sanki çok konu açtığını biliyorsun ve o kadar emeğe ragmen listede olmaman seni büyük şok ve hayal kırıklığına uğratmış gibi anlattın.

Çenesi düşük erkek anca benim gibi yorum yapsın

aslında bayağı bir konu açma hevesim var ama iş icraata gelince olmuyor lafa dalıp unutuyorum konuyu
)

Dünyanın en seksi kızlarının dağılımını paylaşabilirsin zaten ilgi alanın
o tarz bir konu bulsam kendim dalarım resimlere bir bakmışsın sabah olmuş açacağım konuda kaybolurum
bana böyle ilgimi çekmeyen soğuk konular lazımki hızla açabilelim

o tarz bir konu bulsam kendim dalarım resimlere bir bakmışsın sabah olmuş açacağım konuda kaybolurum
bana böyle ilgimi çekmeyen soğuk konular lazımki hızla açabilelim
Dünyanın en yakışıklı erkeklerini bul o zaman

Kendinle beni eklemeyi unutma