22-28 Ocak 2018 Haftanın En Çok Konu Açanları

Belki benim şikayet ettiğim kişiler bazı yöneticilerin forumdaki en yakını ve ona göre davranıyorlardır.. Tüm yöneticiler objektif ve adaletli değil o zaman?

Ölmeden önce senin zirveden düştüğünü göreceğim. Inat ettim. Vasiyetimdir :A:A

Ben yöneticiyim ve ona rağmen ceza aldım. Objektif olmasak ve yakın olduğumuz kişilere ceza vermesek yönetici olan kimse ceza almazdı. :) @Çiğdem- @Yiğitt

Belki benim şikayet ettiğim kişiler bazı yöneticilerin forumdaki en yakını ve ona göre davranıyorlardır.. Tüm yöneticiler objektif ve adaletli değil o zaman?

Ölmeden önce senin zirveden düştüğünü göreceğim. Inat ettim. Vasiyetimdir :A:A

Üyeye bakmıyoruz ki, yazılan mesajı inceleyip öyle karar veriyoruz. :)

Ben yöneticiyim ve ona rağmen ceza aldım. Objektif olmasak ve yakın olduğumuz kişilere ceza vermesek yönetici olan kimse ceza almazdı. :) @Çiğdem- @Yiğitt
Süper mod ve Mod 2 yönetice de ceza uygulandı evet kendimizi bile kayırmıyoruz :A

Görüş çoğunluğuna göre haraket ediliyor dünkü olayda sen genelde haklı bulundun mesala , yanı 1-2 istisna belki olmuştur hep doğru kararlar alındı . Üye adına bakmıyoruz sadece ne mesaj yazılmış , mesaja odaklanıyoruz .

Tek derdimizde tüm üyelere eşit şekilde davranmak kimseyi kayırmamak öncelik hedefimiz . Sen uyugn dille görüşünü demeye devam et kışkırtıcı laflardan uzak dur , sana ediliyorsa uyma şikayet et haksızsa ceza alır mutlaka :A
Üyeye bakmıyoruz ki, yazılan mesajı inceleyip öyle karar veriyoruz. :)

Moderatörler olarak çok güzel konuştunuz. Tebrikss. :A

Amaaa geçen hafta aldığım uyarılara bakarsam bilmiyorum küfürsüz ama ağır konuştuğumu kabul ediyorum fakat karşıdaki tek, 3 uyarı alan ben oldum.

Birde dünkü olayda ben haklı bulunduysam neden @Sherlock beni haksız gösteren bir yorum yaptı..

Ha sorgulamada çok iyi olduğumu söylemiş miydim? :A

Amaaa geçen hafta aldığım uyarılara bakarsam bilmiyorum küfürsüz ama ağır konuştuğumu kabul ediyorum fakat karşıdaki tek, 3 uyarı alan ben oldum.

Birde dünkü olayda ben haklı bulunduysam neden @Sherlock beni haksız gösteren bir yorum yaptı..

Oy çoğunluğu olmadımı @Sherlock sabaha kadar konuşsun çoğunluk önemli :A @Yiğitt

Üye yönetici fark etmiyor bir cezalık durum varsa verilir sen sert sözler söylemekten kaç yeter :A

Tek yönetici ben değilim, benim tek başıma seni haksız bulmam hiçbir şey ifade etmez. Yönetimde herkesin görüşü alınır ve çoğunluk ne derse o uygulanır.

Oy çoğunluğu olmadımı @Sherlock sabaha kadar konuşsun çoğunluk önemli :A @Yiğitt

Üye yönetici fark etmiyor bir cezalık durum varsa verilir sen sert sözler söylemekten kaç yeter :A
Tek yönetici ben değilim, benim tek başıma seni haksız bulmam hiçbir şey ifade etmez. Yönetimde herkesin görüşü alınır ve çoğunluk ne derse o uygulanır.

@Çiğdem- ciğim son lafı söylemiştir, teşekkürler :)

ya beni buralara niye etiketliyorsunuz:) bir an konu açmada zirveye yerleştim diye nasıl bir hışımla daldım konuya ama listede ismimi göremeyince yaşadığım hayalkırıklığını anlatamam :)
Sanki çok konu açtığını biliyorsun ve o kadar emeğe ragmen listede olmaman seni büyük şok ve hayal kırıklığına uğratmış gibi anlattın.:A
Çenesi düşük erkek anca benim gibi yorum yapsın :A:A

Sanki çok konu açtığını biliyorsun ve o kadar emeğe ragmen listede olmaman seni büyük şok ve hayal kırıklığına uğratmış gibi anlattın.:A
Çenesi düşük erkek anca benim gibi yorum yapsın :A:A
aslında bayağı bir konu açma hevesim var ama iş icraata gelince olmuyor lafa dalıp unutuyorum konuyu :))

Dünyanın en seksi kızlarının dağılımını paylaşabilirsin zaten ilgi alanın :A:A
o tarz bir konu bulsam kendim dalarım resimlere bir bakmışsın sabah olmuş açacağım konuda kaybolurum :) bana böyle ilgimi çekmeyen soğuk konular lazımki hızla açabilelim :)

o tarz bir konu bulsam kendim dalarım resimlere bir bakmışsın sabah olmuş açacağım konuda kaybolurum :) bana böyle ilgimi çekmeyen soğuk konular lazımki hızla açabilelim :)
Dünyanın en yakışıklı erkeklerini bul o zaman :A:A

Kendinle beni eklemeyi unutma :A:A