Sen çok geride kalmışsın ya![]()
Sen çok geride kalmışsın ya![]()
Sen yaparsın abla sorun değil senin içinAhh ahh sorma yusufum tam başına geçip açıyorum izlicem evde birşey çıkıyor kalıyor biir türlü izleyemedim bu hafta inat ettim bitircem bölümleri
Sen yaparsın abla sorun değil senin için![]()
Olsun abla halledersin senSorun olmazmı ya evde iş bitmiyo hiç sinir oluyorum he
Olsun abla halledersin sen![]()
12'yi geçiyor galiba bitmesiİnşAllah halledeceğim bu arada söz devam ediyor bitmemiş daha
12'yi geçiyor galiba bitmesi![]()
Bitsin de ben de izlemeye başlıyımSanırım bitecek reklam oldu şuan![]()
Bitsin de ben de izlemeye başlıyım![]()
Görüşürüz ablaBende daha geç olmadan 27.bölüme devam edeyim görüşürüz![]()
@xemrexxx in birinci olma sebebi yaptığı etiketler zorla güldürüyor kendine ama @destere reyiz öyle değil gerçekten güldürüyor bu liste onun için önemli değil@destere Son 4 yılın falan en komedyeni seçiliyorsun forumda bir ağırlığını artık koy@xemrexxx in ben geveze tahtını ele alınca oda senin komedi tahtına göz koymuş buna tahtını kaptırma
![]()
![]()
@Yiğitt @Harunnn60 @eskici
Hadsizler.ss@destere Son 4 yılın falan en komedyeni seçiliyorsun forumda bir ağırlığını artık koy@xemrexxx in ben geveze tahtını ele alınca oda senin komedi tahtına göz koymuş buna tahtını kaptırma
![]()
![]()
@Yiğitt @Harunnn60 @eskici
Şuda var tabi @destere etiket etmeden güldürüyor yanı onun espirilerine millet koklayarak gelip buluyor daha önemli evetHadsizler.ss
tŞuda var tabi @destere etiket etmeden güldürüyor yanı onun espirilerine millet koklayarak gelip buluyor daha önemli evet![]()
![]()
@Yiğitt @Harunnn60 @Forumdash @MasacRE- @Thequeer @gözlemci
topaç @xemrexxx gerçekleri dile getirdiğiniz için bunalıma girmiş kendi haline bırakmak lazım tosbağayıYalan mı kanka![]()
Ayol destere kokarca gibi kokutuyor her zamanŞuda var tabi @destere etiket etmeden güldürüyor yanı onun espirilerine millet koklayarak gelip buluyor daha önemli evet![]()
![]()
Sen de şu an bu 6 güldürdün'ü etiket ile aldın mesela @xemrexxx gibiŞuda var tabi @destere etiket etmeden güldürüyor yanı onun espirilerine millet koklayarak gelip buluyor daha önemli evet![]()
![]()
Ayol destere kokarca gibi kokutuyor her zaman@eskici
Hahah Aaa oyüzden forumun Tolga Çeviği diyorum zaten @MasacRE-t
topaç @xemrexxx gerçekleri dile getirdiğiniz için bunalıma girmiş kendi haline bırakmak lazım tosbağayı![]()