22-28 Ekim 2018 Haftanın En Çok Güldüren Mesajları

Yılbaşı enlerinde 2018 yılının çıkış yapan üyesinde @kerem @serhatt arasında geçecekti MS ödülü alamancıya yeter çıkışıda serhata şey ederiz :A :A :A @cookies bizzat verir hediyesini :A :A :A @xemrexxx
ikisi karpuz kafalıyıda ödüle layık görmüyorum, kendimi her yılın çıkış yapan adayı olarak oylamaya sunacağım inşallah forum ahalisi kabul eder :)

o ödülü garanti sayıyorum ama diyorum bu sene bir değişiklik olsun en ciddi üyede ben seçileyim :)
öyle bişey olsa herkesten çok ben gülerim bu duruma :))
Hhaha oldu olacak hepsine seni yazalım direk hem boşa uğraşmayalım liste falan :A :A :A

Forumun markası deriz sen öyle bir ödül kazanmıştın @xemrexxx açmıştı ama konuyu bir türlü bulamıyorum ayoll :A :A :A
en fazla aranan isimdi hatırladım şimdi ama hakediyorum yani bir destere olmak kolay değil:) o konuyu açarken @xemrexxx tosbağasınında içi kan ağlamıştır ama gerçekler karşısında yapacak bişeyi kalmamıştı mecburen konuyu açmak zorunda kalmıştı sanırım :)

en fazla aranan isimdi hatırladım şimdi ama hakediyorum yani bir destere olmak kolay değil:) o konuyu açarken @xemrexxx tosbağasınında içi kan ağlamıştır ama gerçekler karşısında yapacak bişeyi kalmamıştı mecburen konuyu açmak zorunda kalmıştı sanırım :)
2014 Sanırım ozamanlar iyi konularda açıyordu bize ama şimdi abuk sabuk oyuncularına benzetip duruyor :A :A :A @xemrexxx

O ödül de bana verilmezse alır başımı giderim burdan :A
@destere pis pis sırıtmış almaman için herşeyi yapacak sanırım :A :A :A
m.jpg