Kendin de göbeklisin cnmListenin göbeğine adımı yazmışım![]()
Listenin göbeğine adımı yazmışım![]()
Kendin de göbeklisin cnmBi gün gel bana göbeğini seveyim
![]()
Çenesi kapanınca buraya dadandı hep @destere yüzünden meydanı bunlara bıraktı ayollBizim buluşma konusundan bile prim çıkarmış kendine geberesice![]()
orda tabi kimseyi etiketleyemeyecek mecburen diskalifiye edilecektirÇenesi kapanınca buraya dadandı hep @destere yüzünden meydanı bunlara bıraktı ayoll![]()
![]()
Ama yılbaşı enlerinde yine komedi ödülünü destere alacaktır xemrexxx heveslenmesin![]()
![]()
![]()
Yalnız bu kategoride @xemrexxx 'nin mesajları dışında güldürenleri alalım lütfen. Adam aylardır burayı işgal etti, yakında krallık falan kuracak.![]()

Bana da artık bi ödül vermenin vakti gelmedi miÇenesi kapanınca buraya dadandı hep @destere yüzünden meydanı bunlara bıraktı ayoll![]()
![]()
Ama yılbaşı enlerinde yine komedi ödülünü destere alacaktır xemrexxx heveslenmesin![]()
![]()
![]()
seni @Çiğdem- inde onayıyla süper tombalak ilan ediyoruz rütbesiz kalmana içimiz elvermediBana da artık bi ödül vermenin vakti gelmedi miCo admin olur süper mod. olur
![]()
Öcü dizisini yeni bitirdik @destere @DarkLegenD @MasacRE- şuan ksıa bir süreliğine öcü ne duymak ne görmek istiyoruzŞaka maka bana gerçekten karabasan gelmişti geçen yıl. Pek inanmazdı ama ol muştu. Anlatiyim mi![]()
orda tabi kimseyi etiketleyemeyecek mecburen diskalifiye edilecektir![]()
Aramızda 10 bin fark kaldığında tekrar mesaja geçer burayı bırakıp şu 1 yılıda dişimizi sıkıp sabredelim ayollYalnız bu kategoride @xemrexxx 'nin mesajları dışında güldürenleri alalım lütfen. Adam aylardır burayı işgal etti, yakında krallık falan kuracak.![]()
yarın ilk iş @serhatt ın profilini süper tombalak yazısıyla süslemek olsun
Yılbaşı enlerinde 2018 yılının çıkış yapan üyesinde @kerem @serhatt arasında geçecekti MS ödülü alamancıya yeter çıkışıda serhata şey ederizyarın ilk iş @serhatt ın profilini süper tombalak yazısıyla süslemek olsunillaki rütbe istiyor rütbelerin en güzelini ona veriyoruz daha ne isterki bir insan
![]()