ayy o benim geldiğim ilk yılda haftalık bin mesaj aylık 3 bin ne bu böyle diyordum bir an@xemrexxx topacı en çok dörtyüz mesaj yazılan haftada zirveyi yakalayamamış? artık sanırım o da yaşlandı teklemeye başladı
ayy o benim geldiğim ilk yılda haftalık bin mesaj aylık 3 bin ne bu böyle diyordum bir an
yavaş yavaş bırakmalı kpss de bir yere gidersek zaten @denizz19 ile ayrı forum kurucaz total ve ab nin savaşı olacak forumda öyle vadi falan olmiciTebrikler @Bully.
ANS ile birlikte @xemrexxx'in devri bitti 4 haftadır zirveden uzak. @sokak sanati'nı da kıl payı geçmiş zaten.
Önemli olan girdiğin zamanları iyi değerlendirmek. Forum bitmiş ben napayım 400 küsür mesajla birinci olunuyor.@Bully doğru dürüst foruma girmiyor ama Nasıl yardırıyorsa geldiğinde 1.olmuş çenebaz
Foruma girdiğimden beri 4. Mesajımı da sana yazdım bu senin ne uyuz biri olduğunu gösteriyorÖnemli olan girdiğin zamanları iyi değerlendirmek. Forum bitmiş ben napayım 400 küsür mesajla birinci olunuyor.
Hem etiketle hem de uyuz de ne güzel dünya.Foruma girdiğimden beri 4. Mesajımı da sana yazdım bu senin ne uyuz biri olduğunu gösteriyor
Iyy senin neni sevecem şaka lan armut seviyorum seniHem etiketle hem de uyuz de ne güzel dünya.
Bence bu senin beni ne kadar çok sevdiğini gösteriyor alakasız etiketlemelerinin başka bir açıklaması olamaz.