ayy o benim geldiğim ilk yılda haftalık bin mesaj aylık 3 bin ne bu böyle diyordum bir an@xemrexxx topacı en çok dörtyüz mesaj yazılan haftada zirveyi yakalayamamış? artık sanırım o da yaşlandı teklemeye başladı![]()
ayy o benim geldiğim ilk yılda haftalık bin mesaj aylık 3 bin ne bu böyle diyordum bir an
![]()
yavaş yavaş bırakmalı kpss de bir yere gidersek zaten @denizz19 ile ayrı forum kurucaz total ve ab nin savaşı olacak forumda öyle vadi falan olmiciTebrikler @Bully.
ANS ile birlikte @xemrexxx'in devri bitti 4 haftadır zirveden uzak. @sokak sanati'nı da kıl payı geçmiş zaten.![]()
Önemli olan girdiğin zamanları iyi değerlendirmek.@Bully doğru dürüst foruma girmiyor ama Nasıl yardırıyorsa geldiğinde 1.olmuş çenebaz![]()
Foruma girdiğimden beri 4. Mesajımı da sana yazdımÖnemli olan girdiğin zamanları iyi değerlendirmek.Forum bitmiş ben napayım 400 küsür mesajla birinci olunuyor.
![]()
Hem etiketle hem de uyuz de ne güzel dünya.Foruma girdiğimden beri 4. Mesajımı da sana yazdımbu senin ne uyuz biri olduğunu gösteriyor
![]()
Iyy senin neni sevecemHem etiketle hem de uyuz de ne güzel dünya.
Bence bu senin beni ne kadar çok sevdiğini gösteriyor alakasız etiketlemelerinin başka bir açıklaması olamaz.![]()