22 Şubat 2022 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Destan | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
Aşko dur daha ilk bölüm düzelir ilerleyen bölümlerde

Reactions: Ahmed
Ben de kitabı okumadım da bahsettiğin yerlerin gerisinde var her şey.
Tutacağından ben de pek ümitli değilim de kalite mahrumu bir dizi de değil şimdi doğruya doğru.

EHHŞ geçen hafta değil ama bu hafta kötü etkilenmiş 14. sıra ne demek.
Reytingleri yükseltmek için hikayede radikal değişikliklere girdiler umarım işe yarar ama bu gidişle sezon sonunda bitecek gibi duruyor. Zaten tek sezonluk bir iş olarak kalması da iyi olur ama AB'de bu seviyeleri koruması lazım. Bir de FOX'un elinde dizi kalmadığı için kolay harcanacağını sanmıyorum.

Reytingleri görünce ben diyebilirim.

Masumlar'ın destansı çöküşü devam ediyor.
Sosyal medyadaki yorumlara göre son 1-2 haftadır bölümler daha iyiymiş ama geç kaldıkları için ne yaparlarsa yapsınlar olmuyor. En azından AB ve ABC'de 5+ alıyor ama normal bir dizi için bu reytingler ne kadar iyiyse geçen sezonun fenomeni olan bir iş için o kadar kötü.

Destan diğer gruplarda iyi ama AB'de 3 küsüre kadar düşmüş. EDHO yayınlansa muhtemelen daha iyi reytinglerle aslanlar gibi direniyor olurdu ATV otursun başını taşlara vursun.

Baba'nın hem TV tekrarları hem de Youtube izlenmeleri o kadar iyi gitmişti ki güzel bir artış bekliyordum. Oysa Total'de düşmeye başlamış diğer gruplarda da çok az yükselebilmiş. Ekin Atalar denen vasıfsızın tek başına yazdığı diziden anca bu kadar hayır gelir hala bu kadına güvenip iş emanet eden Ay Yapım'ın aklına şaşayım.

Üç Kız Kardeş iyi başlamış. Diğer gruplarda yarışı daha uzaktan seyredecek ama Total'de iddialı bir yarışçıya dönüşmesi şaşırtmaz. TV'de zaten kadına şiddet sahnelerin açıkça gösterildiği az dizi vardı ya bir de bu geldi tam oldu.

Reactions: titreyenadam
Sezon başındaki takviyelerle birlikte muhtemelen EDHO şu anda tüm kategorilerde 10+ reyting alıyor olurdu.