Maskeli Fedai
Favori Üye
Gerçekten öyle Sırlar Dünyası kıvamında. Kaynanası oğluna kız beğenmiş ve 1 güne evlenmişler, sonra da oğlan kızı gerdek gecesi bırakmış. Bu yüzden Kaynanası kızı evde tüm duvarlara vurarak dövdü, yerlerde sürükledi ve kızın gıkı çıkmadı. Camdaki Kız daha kaliteli bence.Ahdhdkjf, cidden bu kadar kötü mü? Sırlar Dünyası kıvamında dediğine göre klişelerle doludur kesin...
Gelinine eziyet çektiren zalim kaynananın ibretlik sonu. Hercai vakası yaşanmış resmen. Ne kaynanaymış öyle. Duvarlara yazık olmuş... İzledim şimdi seni döven karşısında insan pısırık gibi durmaz yaa ne kadar saçma. :sGerçekten öyle Sırlar Dünyası kıvamında. Kaynanası oğluna kız beğenmiş ve 1 güne evlenmişler, sonra da oğlan kızı gerdek gecesi bırakmış. Bu yüzden Kaynanası kızı evde tüm duvarlara vurarak dövdü, yerlerde sürükledi ve kızın gıkı çıkmadı. Camdaki Kız daha kaliteli bence.
Yalnız bu bahsettiğin şeylerin derinine inmen lazım yoksa o olayların hiçbiri direkt senin anlattığın gibi olmuyor.Gerçekten öyle Sırlar Dünyası kıvamında. Kaynanası oğluna kız beğenmiş ve 1 güne evlenmişler, sonra da oğlan kızı gerdek gecesi bırakmış. Bu yüzden Kaynanası kızı evde tüm duvarlara vurarak dövdü, yerlerde sürükledi ve kızın gıkı çıkmadı. Camdaki Kız daha kaliteli bence.
Kanal 7 ve adını anmak istemediğim kanalın programlarının karışımı olmuş.Sırlar Dünyası+ Kalp Gözü @EmreCanÜç Kız Kardeş bu kadar tanıtıma kötü almış, halbuki kaygıyla girdim ama çok beğenmiştim. Havası, kızların uyumu ve performansı, aileler falan güzel seçilmiş. Tek sıkıntı Özer Bey ve kısmen Berker Güven. Umarım tekrarlarla falan yükselir yoksa cidden çok yazık olacak bu diziye.
Yalnız bu bahsettiğin şeylerin derinine inmen lazım yoksa o olayların hiçbiri direkt senin anlattığın gibi olmuyor.
Benim anmamı istediğini biliyordum, büyük şerefle yazıyorum bu yorumu. SAMANYOLU TV. Kanal 7'nin sürekli yayınlanan filmleriini bir ara gece yarısına kadar izliyordum ben. Ama çok eskiden. @AhmedKanal 7 ve adını anmak istemediğim kanalın programlarının karışımı olmuş.Sırlar Dünyası+ Kalp Gözü @EmreCan
Hayır yanlış düşünüyorsun,sen adını an diye değil sadece telaffuz edip olası ceza alma ihtimalini ortadan kaldırdım.Benim anmamı istediğini biliyordum, büyük şerefle yazıyorum bu yorumu. SAMANYOLU TV. @Ahmed
Biliyorum, şakasına dedim zaten. Ortada ceza alınacak bir mesaj yok ki.Hayır yanlış düşünüyorsun,sen adını an diye değil sadece telaffuz edip olası ceza alma ihtimalini ortadan kaldırdım.
Sen de yazmasan iyi olur, bir gün bir bildirim gelir görürsün anyayı konyayıBiliyorum, şakasına dedim zaten. Ceza alınacak bir mesaj yok ki.
Nereden çıkarıyorsunuz şunu anlayamadım gitti.Kanal 7 ve adını anmak istemediğim kanalın programlarının karışımı olmuş.Sırlar Dünyası+ Kalp Gözü @EmreCan
Konu konuyu açtı. Diss ine sağlık.Nereden çıkarıyorsunuz şunu anlayamadım gitti.
Vakitin çöp olmuşBenim anmamı istediğini biliyordum, büyük şerefle yazıyorum bu yorumu. SAMANYOLU TV. Kanal 7'nin sürekli yayınlanan filmleriini bir ara gece yarısına kadar izliyordum ben. Ama çok eskiden. @Ahmed
Vakitin çöp olmuş
Kitapı okumadım, belki okuma ile o enerjini daha iyi yansıtabilir bu hikaye. Bilemem. Ben tamamen verdiği vibes-den bahsediyorum.Üç Kız Kardeş bu kadar tanıtıma kötü almış, halbuki kaygıyla girdim ama çok beğenmiştim. Havası, kızların uyumu ve performansı, aileler falan güzel seçilmiş. Tek sıkıntı Özer Bey ve kısmen Berker Güven. Umarım tekrarlarla falan yükselir yoksa cidden çok yazık olacak bu diziye.
Yalnız bu bahsettiğin şeylerin derinine inmen lazım yoksa o olayların hiçbiri direkt senin anlattığın gibi olmuyor.