22 Şubat 2022 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Destan | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
Ahdhdkjf, cidden bu kadar kötü mü?
Sırlar Dünyası kıvamında dediğine göre klişelerle doludur kesin...
Gerçekten öyle Sırlar Dünyası kıvamında. Kaynanası oğluna kız beğenmiş ve 1 güne evlenmişler, sonra da oğlan kızı gerdek gecesi bırakmış. Bu yüzden Kaynanası kızı evde tüm duvarlara vurarak dövdü, yerlerde sürükledi ve kızın gıkı çıkmadı. Camdaki Kız daha kaliteli bence.

Gelinine eziyet çektiren zalim kaynananın ibretlik sonu.
Hercai vakası yaşanmış resmen.
Ne kaynanaymış öyle.
Duvarlara yazık olmuş...
İzledim şimdi seni döven karşısında insan pısırık gibi durmaz yaa ne kadar saçma. :s

Son düzenleme:
Reactions: Ahmed and 12.Adam
Üç Kız Kardeş bu kadar tanıtıma kötü almış, halbuki kaygıyla girdim ama çok beğenmiştim. Havası, kızların uyumu ve performansı, aileler falan güzel seçilmiş. Tek sıkıntı Özer Bey ve kısmen Berker Güven. Umarım tekrarlarla falan yükselir yoksa cidden çok yazık olacak bu diziye.

Yalnız bu bahsettiğin şeylerin derinine inmen lazım yoksa o olayların hiçbiri direkt senin anlattığın gibi olmuyor.

Reactions: Ahmed and 12.Adam
Kanal 7 ve adını anmak istemediğim kanalın programlarının karışımı olmuş.Sırlar Dünyası+ Kalp Gözü
@EmreCan

Baba beklenilen yükselişi yakalamamış yorumlara bakıyordum cidden çok sıkıcı bir iş gibi görünüyor böyle giderse ömrü uzun olmayacak en fazla bu sezon sonuna kadar gider.

ÜKK bu kadar diziye rağmen iyi bir açılış yapmış bakalım 2 bölüm reytingleri geldikten sonra daha net bir cevap alacağız.

MA ve EHHŞ çökmüş durumda iki dizi de sezon sonu final yapacaktır, ama tabi en çok MA düşüşü göze batıyor dizi geçen sezon yılın en çok izlenilen diziler arasında yer alıyordu şimdi ise 3-4-5'e kadar düştü.

Destan da beklenilen reytingi bence alamıyor iyi bir açılış sonrası biraz iyi gitti ama artık AB çok düşük gitmeye başladı üstelik güçlü olduğu Total ve ABC1 reytingleri düşüşte.

Survivor için yok 1 hafta sonra düşer yok hafta içi bu reytingleri alamaz yok 1 ay sonra düşecek ama bakıyoruz ki başladığı günden beri çok stabil bir şekilde ilerliyor.

Kanal 7 ve adını anmak istemediğim kanalın programlarının karışımı olmuş.Sırlar Dünyası+ Kalp Gözü
@EmreCan
Benim anmamı istediğini biliyordum, büyük şerefle yazıyorum bu yorumu.
SAMANYOLU TV.
Kanal 7'nin sürekli yayınlanan filmleriini bir ara gece yarısına kadar izliyordum ben.
Ama çok eskiden. @Ahmed

Reactions: 12.Adam
Destana baktım heycanlıydı .Enrtrıka ustune entrıka gunduz kuşagın basarılısı tv 8 Zuhal Topal fox hata yaptı

Üç Kız Kardeş gram şaşırtmadı. O hikaye ve kadronun tutmasının imkanı yoktu. Ramazan sonrasını görürse büyük başarı olur.

Dün baba dizisi o kadar kötü bir bölüm yayına verdi ki müstahak diyesi geliyor insanın. Haftaya izlemem zaten. Verdiğim tavizlerim bitti. Bir dizi heyecanı korumak yerine kendine saklar mı ya. Sene sonunda biter bu dizi

Reactions: EmreCan
Üç Kız Kardeş'in konusu gayet güzel ve kitaba uygun bir şekilde gidiliyor. İşleyişte gayet iyiydi. Bilip bilmeden, eseri okumadan, diziyi izlemeden hüküm verilmese keşke.

Ben diziyi beğendim, oyuncular konusunda tereddütüm olsa da çok güzel bir uyum yakalamışlar. E kitabı da okumuştum zaten konuya hakimim. Umarım devam edebilecek reytingleri alır çünkü bu can bulma beni çok etkiledi ve sonuna kadar izlemek isterim.

Kitapı okumadım, belki okuma ile o enerjini daha iyi yansıtabilir bu hikaye. Bilemem. Ben tamamen verdiği vibes-den bahsediyorum.
Dizi olarak bence catchy bir yanı yok. Belki 2012-de yaşasaydık olabilirdi, şimdi ama tutma şansı düşük. Kanal 7-in günlük dizisi gibi birşey.