22 Şubat 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

7.sırada olan 4 reyting alan dizinin resmini koymuşlar enteresan
bizim hikaye resmi konulur oraya

Birçok kişi halen reyting sistemini bilmiyor en önemli olan TOTAL'dir. Sonra abc1 sonra ab. bu yüzden resme geleceğim şimdi. vatanım sensin konulmaz.
bizim hikaye konur objektif olun biraz ama neredee

7.sırada olan 4 reyting alan dizinin resmini koymuşlar enteresan
bizim hikaye resmi konulur oraya
Günün en yüksek reytingini o dizi almış yalnız, böyle durumlarda en fazla reytingi hangisi aldıysa onun resmini ekliyorum. AB grubunda 8.55 oranla günün en çok izlenen yapımı.

Birçok kişi halen reyting sistemini bilmiyor en önemli olan TOTAL'dir. Sonra abc1 sonra ab. bu yüzden resme geleceğim şimdi. vatanım sensin konulmaz.
bizim hikaye konur objektif olun biraz ama neredee
Sen çok objektifsin, FOX dışında tüm yapımları kötülüyorsun. Hadi ordan, bana objektifliği öğretecek aklı sıra.

Mehmetçik 3 grupta da aslında gayet başarılı reytingler alıyor. AB'de Survivor'ın çok az altında. Onu bu kadar överken, Mehmetçik'i fazla vurmuşsun sanki.

Ve insan bir cümle de Fatih Portakal'ın başarısına ayırır. Şiir gibi konuştu dün adam.
@Yiğitt

O her zaman gönlümüzün sultanı

Yuvamdaki Düşman, Total'de düşüşünü sürdürmüş AB'de artmış ama en azından bir grupta 3+ almalıydı. Özetsiz yayınlayıp olmadı farklı bir güne geçirsinler, izlenmeyecek kadar kötü bir dizi değil. Ceren, Tülin'i yolladı sıra saflar kraliçesi Yasemin'de

Bizim Hikaye fragmana göre düşük gitmiş, Fikri'yi seven yok muymuş

Kanatsız Kuşlar, Total'de 4'lere düşmüştü tekrar 5 ortalarına gelmiş, AB'si rezalet.

Jetgiller miydi Jet Sosyete miydi her neyse o dizi tutmayacak
Gülse dizi yapmayı bıraksın Aile Arasında güzel filmdi oradan devam etsin

Survivor fena gitmemiş olaylar da yavaştan başlıyor bundan sonra artış bekliyorum

Sen hala totalin hepsinin toplamı olduğunu öğrenemediysen sıkıntı var