şimdi ben yanlılık diycem taraflılık diycem yorumum kaldırıcak ama yine de diyorum7.sırada olan 4 reyting alan dizinin resmini koymuşlar enteresan bizim hikaye resmi konulur oraya
Aynen öyle enteresan olmuşşimdi ben yanlılık diycem taraflılık diycem yorumum kaldırıcak ama yine de diyorum
BH şahane gitmiş ama AB grubu da en az 6,50 olsun.
Günün en yüksek reytingini o dizi almış yalnız, böyle durumlarda en fazla reytingi hangisi aldıysa onun resmini ekliyorum. AB grubunda 8.55 oranla günün en çok izlenen yapımı.7.sırada olan 4 reyting alan dizinin resmini koymuşlar enteresan bizim hikaye resmi konulur oraya
Sen çok objektifsin, FOX dışında tüm yapımları kötülüyorsun. Hadi ordan, bana objektifliği öğretecek aklı sıra.Birçok kişi halen reyting sistemini bilmiyor en önemli olan TOTAL'dir. Sonra abc1 sonra ab. bu yüzden resme geleceğim şimdi. vatanım sensin konulmaz. bizim hikaye konur objektif olun biraz ama neredee
O her zaman gönlümüzün sultanıMehmetçik 3 grupta da aslında gayet başarılı reytingler alıyor. AB'de Survivor'ın çok az altında. Onu bu kadar överken, Mehmetçik'i fazla vurmuşsun sanki.
Ve insan bir cümle de Fatih Portakal'ın başarısına ayırır. Şiir gibi konuştu dün adam. @Yiğitt
Taraflı dediğin için neden yorumun kaldırılsın ki.. Hakaret etmeden, etik bir şekilde eleştirdiğin sürece istediğine eleştiri yazmakta özgürsün.şimdi ben yanlılık diycem taraflılık diycem yorumum kaldırıcak ama yine de diyorum
Jetgiller miydi Jet Sosyete miydi her neyse o dizi tutmayacak Gülse dizi yapmayı bıraksın Aile Arasında güzel filmdi oradan devam etsinGülse'nin tekrarları iyi gitmiş ama bu demek değil ki Türk Malı'yla aynı kaderi yaşamayacak. Saat 20.00'de aldığı oranları Türk Malı gece 12.30'da almış.
Gece 2 tekrarı bile bu oranları almış yani.
15 TURK MALI (TKR-GECE) STAR TV 24:16:02 26:00:00 3.03 14.26
Kanal D'den ayrıldığına bin pişman olacak...
25 TURK MALI (TKR-GECE) STAR TV 02:00:00 02:11:37 2.28 14.23
Sen hala totalin hepsinin toplamı olduğunu öğrenemediysen sıkıntı varGünün en yüksek reytingini o dizi almış yalnız, böyle durumlarda en fazla reytingi hangisi aldıysa onun resmini ekliyorum. AB grubunda 8.55 oranla günün en çok izlenen yapımı.
Sen çok objektifsin, FOX dışında tüm yapımları kötülüyorsun. Hadi ordan, bana objektifliği öğretecek aklı sıra.