22 Şubat 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

7.sırada olan 4 reyting alan dizinin resmini koymuşlar enteresan :D bizim hikaye resmi konulur oraya

Birçok kişi halen reyting sistemini bilmiyor en önemli olan TOTAL'dir. Sonra abc1 sonra ab. bu yüzden resme geleceğim şimdi. vatanım sensin konulmaz. :) bizim hikaye konur objektif olun biraz ama neredee :)

7.sırada olan 4 reyting alan dizinin resmini koymuşlar enteresan :D bizim hikaye resmi konulur oraya
Günün en yüksek reytingini o dizi almış yalnız, böyle durumlarda en fazla reytingi hangisi aldıysa onun resmini ekliyorum. AB grubunda 8.55 oranla günün en çok izlenen yapımı.

Birçok kişi halen reyting sistemini bilmiyor en önemli olan TOTAL'dir. Sonra abc1 sonra ab. bu yüzden resme geleceğim şimdi. vatanım sensin konulmaz. :) bizim hikaye konur objektif olun biraz ama neredee :)
Sen çok objektifsin, FOX dışında tüm yapımları kötülüyorsun. Hadi ordan, bana objektifliği öğretecek aklı sıra. :D

Mehmetçik 3 grupta da aslında gayet başarılı reytingler alıyor. AB'de Survivor'ın çok az altında. Onu bu kadar överken, Mehmetçik'i fazla vurmuşsun sanki. :A
Ve insan bir cümle de Fatih Portakal'ın başarısına ayırır. Şiir gibi konuştu dün adam. :D @Yiğitt

Mehmetçik 3 grupta da aslında gayet başarılı reytingler alıyor. AB'de Survivor'ın çok az altında. Onu bu kadar överken, Mehmetçik'i fazla vurmuşsun sanki. :A
Ve insan bir cümle de Fatih Portakal'ın başarısına ayırır. Şiir gibi konuştu dün adam. :D @Yiğitt
O her zaman gönlümüzün sultanı :love1:

Yuvamdaki Düşman, Total'de düşüşünü sürdürmüş AB'de artmış ama en azından bir grupta 3+ almalıydı. Özetsiz yayınlayıp olmadı farklı bir güne geçirsinler, izlenmeyecek kadar kötü bir dizi değil. Ceren, Tülin'i yolladı sıra saflar kraliçesi Yasemin'de :oley:

Bizim Hikaye fragmana göre düşük gitmiş, Fikri'yi seven yok muymuş :A

Kanatsız Kuşlar, Total'de 4'lere düşmüştü tekrar 5 ortalarına gelmiş, AB'si rezalet.

Gülse'nin tekrarları iyi gitmiş ama bu demek değil ki Türk Malı'yla aynı kaderi yaşamayacak. :A Saat 20.00'de aldığı oranları Türk Malı gece 12.30'da almış. :A
15TURK MALI (TKR-GECE)STAR TV24:16:0226:00:003.0314.26
Gece 2 tekrarı bile bu oranları almış yani. :( :A
25TURK MALI (TKR-GECE)STAR TV02:00:0002:11:372.2814.23
Kanal D'den ayrıldığına bin pişman olacak...
Jetgiller miydi Jet Sosyete miydi her neyse o dizi tutmayacak :A Gülse dizi yapmayı bıraksın Aile Arasında güzel filmdi oradan devam etsin :D

Survivor fena gitmemiş olaylar da yavaştan başlıyor bundan sonra artış bekliyorum :A

Günün en yüksek reytingini o dizi almış yalnız, böyle durumlarda en fazla reytingi hangisi aldıysa onun resmini ekliyorum. AB grubunda 8.55 oranla günün en çok izlenen yapımı.

Sen çok objektifsin, FOX dışında tüm yapımları kötülüyorsun. Hadi ordan, bana objektifliği öğretecek aklı sıra. :D
Sen hala totalin hepsinin toplamı olduğunu öğrenemediysen sıkıntı var :D