Aynen totali yüksek görünce A\B`de en az 6.5 falandır dedim ama 5`i bile geçmemişniye öyle olmuş harbiden total 5 küsür görünce ab en az 7 almıştır dedim tns nin optiğini koparmışlar![]()
Aynen totali yüksek görünce A\B`de en az 6.5 falandır dedim ama 5`i bile geçmemişniye öyle olmuş harbiden total 5 küsür görünce ab en az 7 almıştır dedim tns nin optiğini koparmışlar![]()
yalıdan dolayı total oldu demiyorum. yalıyla ab olmaz diye yapımcıyı eleştiriyorum. tns de ab reytinglerine gAlakası yok Yalıyla falan. Lale Devri de Yalıda çekiliyordu ama Totalin dibiydi.
Dizinin senaryosu çok klişe. Boşluktan A/B oluyordu.
°°°mobil mesaj°°°
Aynen günlük dizinin A/B olduğu nerede görülmüş? Senelerdir Total olan günlük diziler ki Buna Beni Affet de ait bu sene A/B oldu. Hayır senaryoyu, olan olayları bilmesek A/B dizisi derim ama klişe olaylar oluyor sürekli.yalıdan dolayı total oldu demiyorum. yalıyla ab olmaz diye yapımcıyı eleştiriyorum. tns de ab reytinglerine g
ven olmuyor starın günlük dizisi ab de 7 reyting aldığı bir sisteme güvenmek ahmakça
@beyazsoy direnişe göndeme var suriyenin Amerikaya soktuğu casus başbakanın dinlenmesi gibiyalıdan dolayı total oldu demiyorum. yalıyla ab olmaz diye yapımcıyı eleştiriyorum. tns de ab reytinglerine g
ven olmuyor starın günlük dizisi ab de 7 reyting aldığı bir sisteme güvenmek ahmakça
yani paralelcilerin ses kaydindaki senaryoyu arka sokaklara tasiyinca hemen yukseltiler yani diyon)))@beyazsoy direnişe göndeme var suriyenin Amerikaya soktuğu casus başbakanın dinlenmesi gibi
ekibin dinlenmesi pararel devletle o yüzden oldu bu
ab ama total 20 olmalıydıyani paralelcilerin ses kaydindaki senaryoyu arka sokaklara tasiyinca hemen yukseltiler yani diyon)))
olsun o kadar tümden yukarı cikarirlarsa cakarlar)))ab ama total 20 olmalıydı