22 Şubat 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

niye öyle olmuş harbiden total 5 küsür görünce ab en az 7 almıştır dedim tns nin optiğini koparmışlar:)
Aynen totali yüksek görünce A\B`de en az 6.5 falandır dedim ama 5`i bile geçmemiş :( 2 reyting düşüş yaşaması için sıkıcı bir bölüm olması lazımdı ama dünkü normal bölümde bu kadar düşmesi hiç normal değil

Alakası yok Yalıyla falan. Lale Devri de Yalıda çekiliyordu ama Totalin dibiydi.

Dizinin senaryosu çok klişe. Boşluktan A/B oluyordu.

°°°mobil mesaj°°°
yalıdan dolayı total oldu demiyorum. yalıyla ab olmaz diye yapımcıyı eleştiriyorum. tns de ab reytinglerine g
ven olmuyor starın günlük dizisi ab de 7 reyting aldığı bir sisteme güvenmek ahmakça

yalıdan dolayı total oldu demiyorum. yalıyla ab olmaz diye yapımcıyı eleştiriyorum. tns de ab reytinglerine g
ven olmuyor starın günlük dizisi ab de 7 reyting aldığı bir sisteme güvenmek ahmakça
Aynen günlük dizinin A/B olduğu nerede görülmüş? Senelerdir Total olan günlük diziler ki Buna Beni Affet de ait bu sene A/B oldu. Hayır senaryoyu, olan olayları bilmesek A/B dizisi derim ama klişe olaylar oluyor sürekli.

Show Tv'deyken A/B olsa bu kadar çok şaşırmazdım.

••• Tapatalk Mesaj •••

TOTALDE
Yetenek Sizsiniz Türkiye başarılı giderek zirveyi kapmış.Lakin yarı final elemeleri olmasına rağmen yarışma çok düşük oranlar alıyor.Normalde 13 14 alması gerekirken bu oranlar gerçekten çok düşük.Gelecek sezon TV 8 e geçtiğinde bu oranlarını mumla arayacağını düşünüyorum.Nedeni ise Star Tv TV 8 e göre daha çok rağbet gören bir kanal ayrıca Acunun genelde boşlukçu olduğunu bilmeyen yoktur.Gelecek Sezon karşısına Show Tv ve Star Tv bir dizi koyar ve Acun unutulur diye düşünüyorum.En Azından bu aldığı oranlardan 2 3 reytingcik daha kaybeder...
Şefkat Tepe çok iyi oranlar almış.Cumartesi gününün en çok izlenen dizisi tabi Rıza Baba arasıra atak yapmazsa:)Dün Twitter da en çok konuşulan diziydi fakat bu oranlarına yansımamış her zaman aldığı oranları almış.Eğer bu dizi yayından kalkarsa Arka Sokakların önü baya açılır.
Arka Sokaklar 7.5 reyting alarak 3. sırada yerini almış.Dün yayınlanan bölümü forumdaki kardeşlerin konuştuklarına göre heyecanlı bir bölümmüş.Cevher gelmiş,Rıza Baba hapise girmiş vs eğer bu olaylar olduysa ben diziden +9 reyting beklerdim.
Bugünün Saraylısı +5 reyting alarak kanalını sevindirmiş.Yalnız geçen haftaya göre düşüş yaşamış galiba.Bu oranlar Atv için yeterli.Atv artık Cumartesi günlerini de kurtardı diyebiliriz.Darısı Pazar günlerine de:D
Fatih Harbiye 5 e yakın reyting alarak kanalını bu zorlu günde ilk 7 ye sokmuş.Malumumuz Fatih Harbiye Show tv nin en çok izlenen dizisi konumunda:)Dizi yayınlanalı çok oldu ve transfer olmasına rağmen hala istikrarlı bir şekilde devam ediyor.Bütün Fatih Harbiye ekibini kutlarım:)
Galip Derviş 23.15 te yayınlanmasına rağmen 13. sırada yerini almış ve 3.5 reyting alarak fena gitmemiş.Kanal inşallah bu diziyi de saçma kararları sonucu harcamaz.Çünkü gerçekten kaliteli ve güldüren bir dizi...
ABDE
Yetenek Sizsiniz ab de 9.60 reyting alarak açık ara zirvede yayınlanmış.Özeti bile 5.5 reytingle 2. sırayı kapmış.Görülüyor ki bu gün iddialı bir ab dizisi gelebilir...Acun ab de boşluğunu bulup uçmuş.Ama iddialı bir dizi gelirse rahatlıkla zirvede yer alır.

Fatih Harbiye +5 reyting alarak 4. sırada yer almış.Dizi gerçekten çok iyi oranlar alıyor.Gerçi iddialı bir ab dizisi olsa düşüşü kaçınılmaz olur ama iddialı bir dizi yok:bilmem:
Arka Sokaklar ab de tekrar +5 reytingi geçmeyi başarmış.Ab de artık totalde çok artmaması beni şaşırttı.
Bugünün Saraylısı ab de 5 reytingin altına düşmüş.Ben bu hafta ab de +6 reyting beklerdim malum son haftalarda ab de artış yaşamıştı ve 6 reytingi görmüştü.Gerçi ben bugün aldığı oranlardan daha düşük alacağını zannetmiyorum yine yükselecektir.:)
Galip Derviş saatine göre çok iyi oranlar almış.4.65 reyting ve 15 share alarak kanalını sevindirmiş olmalı.Aslında 3 adam olsaydı bu oranları alırmıydı merak ediyorum...Bence almazdı:(
Şefkat Tepe ab de kanalının en çok izlenen dizisi:)Ab de +4 alması gerçekten de göz dolduruyor.Ne diyelim darısı+5 lere:)
Tüm Gün program,dizi ve haber değerlendirmem;
Ben Bilmem Eşim Bilir total de +4.5 reyting 17 share ab de ise 3.67 reyting ve 19 share alarak çok başarılı gitmiş.Kanal D bu yarışmayı bitirmemekle ve bu büne koymakla akıllılık yaptı:)
12 BIR ERKEK BIR KADIN (TKR-GECE) STAR TV 22.02.2014 02:00:00 02:35:55 3,09 30,99 9,98

Bir Erkek Bir Kadın gece yarısı yayınlanmasına rağmen ab de +3 reyting ve 30 share alması beni çok şaşırttı.Acaba Star tv tekrar bu diziyi yayınlar mı merak ediyorum.
27 ASKIN BEDELI (TKR-GECE) STAR TV 22.02.2014 02:38:55 03:29:06 1,80 27,88 6,46
Star Tv acaba bu yapımların aldığı shareleri ve reytingleri görünce ne yapıyordur.
Dizi normalde 30 u geçemiyorken tekrarı hemde gece vakti 2 reyting ve 28 share alıyor.Tebrik ederim ya:)
Gün içinde yayınlanan Küçük Ağa,Akasya Durağı,Medcezir ve Selena gibi diziler üst sıralarda yer alarak çok iyi oranlar almışlar.:)
Haberlere gelince Totalde ve ab de Kanal d haber en çok izlenen haber programı olmuş.Totalde kanal d haberi show haber takip ederken ab de ise atv haber hemen eşinde yer almış.Star haber hafta içi aldığı yüksek oranları nedense hafta sonu alamıyor.Bu da Nazlı Çelik farkı olsa gerek:D

Atv'nin dizisi düşünce sistem yine çökmüş, oysa Bugünün Saraylısı yüksek alırken sisteme ses çıkaran yoktu. :F

@beyazsoy direnişe göndeme var suriyenin Amerikaya soktuğu casus başbakanın dinlenmesi gibi
ekibin dinlenmesi pararel devletle o yüzden oldu bu

#BS AB düşmüş:( AB'de eve ekmek erkek kesim dün maça kayınca dizi AB'de düşer tabi:( Haftaya yine AB 6-7 alırık :X

#1E1K'yı yayından kaldıran zihniyete bişey demek için kelime aranıyor bulamıyorum :T:

Yst boşluktan yararlanarak zirvede yer almış tebrikler.

Şefkat Tepe iyi.

As yükselmeyi başarmış. Haftaya daha da yükselebilir.

Galip ab'de gayet iyi gitmiş. :oley:

Bugünün Saraylısı total olmuş.

Fatih Harbiye Show'un ilacı olmaya devam ediyor.

ab boşluğunda macun bile ab oliyi :F
galip iyi gitmiş
rıza baba mağuslara düşmüş haftaya coaşr as :F
şefkat tepe o ka gündem oldu artar daha da:F