İki haftadır yazıyorum kg çok sıkıcı konu akmıyor diye dunde yazdım. Dizi resmen tıkandı dün aşk beşgenin yazmaktan başka çare uretemiyorlar . tek almila tek erkekle idare ediyor)) kainatın tam 4 ilişkisi var hatta beş kişi)) gözüküyor demek kainat ismini ondan koydular ))
kaldığı evdeki yasli adam sonra yönetmen de sarkti kiza kasabi da sayarsan 5 oldu)))Yok artık kim miş onlar.😱 Topu topu 2 tane var belki 3 kasaptır.Ege ile Gazeteci var sadece.
kaldığı evdeki yasli adam sonra yönetmen de sarkti kiza kasabi da sayarsan 5 oldu)))
ben kainat onları seviyor falan demedim ya da onlar. senaristler kendilerince önüne geleni kainata yamiyor)) boşuna kainat konmamış)))Puff Yönetmeni boşver.O adam Şebnem'in teyzesini seviyor Kainat'ı kızı olarak görüyordur.Kasap'ta çıktı zaten diziden.
Kaldigi evdeki adammi 😱 o senihayi seviyor.kaldığı evdeki yasli adam sonra yönetmen de sarkti kiza kasabi da sayarsan 5 oldu)))
biliyorum da onunla yanlış anlaşılma aşkı yazmaya çalışıyorlar . dışardan bakanlar şüphelenecekler gibiKaldigi evdeki adammi 😱 o senihayi seviyor.
Haklısın katılıyorum en iyiler almila 1 erkeği var o kadar mutlu rahat...biliyorum da onunla yanlış anlaşılma aşkı yazmaya çalışıyorlar . dışardan bakanlar şüphelenecekler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?