İki haftadır yazıyorum kg çok sıkıcı konu akmıyor diye dunde yazdım. Dizi resmen tıkandı dün aşk beşgenin yazmaktan başka çare uretemiyorlar . tek almila tek erkekle idare ediyor)) kainatın tam 4 ilişkisi var hatta beş kişi)) gözüküyor demek kainat ismini ondan koydular ))
kaldığı evdeki yasli adam sonra yönetmen de sarkti kiza kasabi da sayarsan 5 oldu)))Yok artık kim miş onlar.😱 Topu topu 2 tane var belki 3 kasaptır. Ege ile Gazeteci var sadece.
kaldığı evdeki yasli adam sonra yönetmen de sarkti kiza kasabi da sayarsan 5 oldu)))
ben kainat onları seviyor falan demedim ya da onlar. senaristler kendilerince önüne geleni kainata yamiyor)) boşuna kainat konmamış)))Puff Yönetmeni boşver. O adam Şebnem'in teyzesini seviyor Kainat'ı kızı olarak görüyordur. Kasap'ta çıktı zaten diziden.
Kaldigi evdeki adammi 😱 o senihayi seviyor.kaldığı evdeki yasli adam sonra yönetmen de sarkti kiza kasabi da sayarsan 5 oldu)))
biliyorum da onunla yanlış anlaşılma aşkı yazmaya çalışıyorlar . dışardan bakanlar şüphelenecekler gibiKaldigi evdeki adammi 😱 o senihayi seviyor.
Haklısın katılıyorum en iyiler almila 1 erkeği var o kadar mutlu rahat...biliyorum da onunla yanlış anlaşılma aşkı yazmaya çalışıyorlar . dışardan bakanlar şüphelenecekler gibi