Sanmıyorum. Dizinin senaryo çok basitleşti artık. 2 en fazla 3 reyting civarı alabilir. Fazlası imkansız.cookies post: 1380837' Alıntı:insallah yukselir
denizz19 post: 1380840' Alıntı:Sanmıyorum. Dizinin senaryo çok basitleşti artık. 2 en fazla 3 reyting civarı alabilir. Fazlası imkansız.
Show Tv'yi bir süre idare eder bu reytingler ama yeni sezonda işi çok zor bence. Yaz sonunda kaldırılması muhtemel bence. Diziden soğudum artık. İzleyesim gelmiyor. İlk zamanlar gerçekten heyecanla izlerdim.Aslinda biraz heyecanli yani ama birol kötu yazmaya basladi yeni sezonda insallah bitmez
Show Tv'yi bir süre idare eder bu reytingler ama yeni sezonda işi çok zor bence. Yaz sonunda kaldırılması muhtemel bence. Diziden soğudum artık. İzleyesim gelmiyor. İlk zamanlar gerçekten heyecanla izlerdim.
Güzeldir muhakkak ama benim dizi izlemeye pek fırsatım yok artık yaz sezonunda. Bir tek Güneşi Beklerken işte.babam sinifta kaldiyi izle bence herseyyolunda merkez ve aei cok basitlestiler bncede yeni sezonda ikiside biter
Arap saçına döndü işler iyice.
denizz19 post: 1380929' Alıntı:Arap saçına döndü işler iyice.