21 Temmuz 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Atv ve Kanal D, zirvede, Star batık. :d

dün nerdeydin yoklarda mekkeye gidip geldin

- - - Ekleme - - -

revan bak b.k.s haftaya onu geçeçek görürsün :D görende 5 reyting fark atti zannedecek 0.2 reyting fark var totalde abde 2 reyting fark atmıs b.k.s

Star ezik büzük kalmış. :d

Star'ın Kutsal Yolculuk programını gören varsa haber versin. :d

- - - Ekleme - - -

Sultan'ın tekrarı coşmuş. :)

Star'ın magazin programı dün yayınlanmadı mı?! :D İlk 100'de göremedim ama. :d

:F hafta içi her gün mü niye sallıyosun kii şimdi, pazartesi 3-4 reyting alıyo salı 2-3 alıyo çarşamba kötü perşembe 2-3 alıyo cuma 2-3 alıyo cumartesi gayet iyi pazar kötü...

emre pazartesi star foxu ezdi salıda çarsambada persembede cumada cumarteside nie zorluon ab de bugunde ezmiş :)

3 gün birincilik elde etti star

fox ömrü hayatinda hep sıgındı olarak yasiyor ezilerek

pazartesi hayatımın rolü abde birincilik

salı sudan bıkmıs balıklar birincilik çarsamba madagarkar iki gruptada foxu geçti hem prime hem iç yapımlarda

persembe rambo aşkın hayallerini abde işler güçler rambo ikiside foxu geçti

cuma iki gruptada buldozer gibi ezdi foxu

:d :d :d fox kanalı kapatsin bence berbat hepmi ezilir bir kanal

Son düzenleme:
emre pazartesi star foxu ezdi salıda çarsambada persembede cumada cumarteside nie zorluon ab de bugunde ezmiş :)

3 gün birincilik elde etti star

fox ömrü hayatinda hep sıgındı olarak yasiyor ezilerek
konumuz bu değil sen konuyu nerenden okuyon. Adam tutmuş her gün Fox kötü durumda diyor. Öylee değil işte.. Gayet iyi durumda şu an da. Hele bir şu Lale,Deniz,Unutma Beni,YerGökAşk başlasın Starı o zaman görecez.

konumuz bu değil sen konuyu nerenden okuyon. Adam tutmuş her gün Fox kötü durumda diyor. Öylee değil işte.. Gayet iyi durumda şu an da. Hele bir şu Lale,Deniz,Unutma Beni,YerGökAşk başlasın Starı o zaman görecez.

muhtesem yüzyıl beni affet baslasin :))))))))))

evlerden biri ve dila hanımda tutarsa star iknci kanal rahat ol fox 5.ligde yetinsin dursun

belli olmaz :)) bakıp görücez sudan bıkmıs balıklar 5 reyting dayandi hayatımın rolüde ab bölümünde haftalık birinciligi elde etmiştir :)

dün star birincilik ve ikincilik ab de totalde 2 3 sıra elde etti

genel anlamda foxdan daha basarılı
şimdilik ama

simdilik iyi sonuc alınca iyi demiyorsan kötü sonuc aldıgında çullaniyorsan ozaman anticisin fox cumartesi ve cuma kötü sonuc aldi fox hakkında yorumlarimi yazdim

iyi sonuc aldiginda övüyorum unutma beni mesela 5 reyting mütish :)
Starın dizilerinin aldığı yüksek reytingi görmemezlikten gelemem elbet Pzt,Salı gayet iyi Sudan Bıkmış Balıklar mesela hep zirvede olsun istiyorum müthişte reytingleri var... Cmt ve Pazar acıyorum işte haline 30 a anca giriyor bu da bir gerçek

Starın dizilerinin aldığı yüksek reytingi görmemezlikten gelemem elbet Pzt,Salı gayet iyi Sudan Bıkmış Balıklar mesela hep zirvede olsun istiyorum müthişte reytingleri var... Cmt ve Pazar acıyorum işte haline 30 a anca giriyor bu da bir gerçek

daha ilk cumartesindeyiz haftaya düzelir hem kıs sezonunda giriyordu ayrica vol-i film 3.14 reyting alarak 9.sırayi elde etti ab grubunda :) rakipleri güclü olmasına ragmen :)

daha ilk cumartesindeyiz haftaya düzelir hem kıs sezonunda giriyordu ayrica vol-i film 3.14 reyting alarak 9.sırayi elde etti ab grubunda :) rakipleri güclü olmasına ragmen :)
ab beni ilgilendirmiyo ama evet ab de iyi total için aynı şeyi diyemeyeceğim alıştık artık