Atv ve Kanal D, zirvede, Star batık.![]()
dün nerdeydin yoklarda mekkeye gidip geldin
- - - Ekleme - - -
revan bak b.k.s haftaya onu geçeçek görürsün
Atv ve Kanal D, zirvede, Star batık.![]()
Star ezik büzük kalmış.
Star'ın Kutsal Yolculuk programını gören varsa haber versin.![]()
Star 30 a anca girmiş acıyorum bu kanala![]()
Star yalnız hafta sonları bu durumda bazı kanallar hafta içi hergün bu durumda oluyor
hafta içi her gün mü niye sallıyosun kii şimdi, pazartesi 3-4 reyting alıyo salı 2-3 alıyo çarşamba kötü perşembe 2-3 alıyo cuma 2-3 alıyo cumartesi gayet iyi pazar kötü...
konumuz bu değil sen konuyu nerenden okuyon. Adam tutmuş her gün Fox kötü durumda diyor. Öylee değil işte.. Gayet iyi durumda şu an da. Hele bir şu Lale,Deniz,Unutma Beni,YerGökAşk başlasın Starı o zaman görecez.emre pazartesi star foxu ezdi salıda çarsambada persembede cumada cumarteside nie zorluon ab de bugunde ezmiş
3 gün birincilik elde etti star
fox ömrü hayatinda hep sıgındı olarak yasiyor ezilerek
konumuz bu değil sen konuyu nerenden okuyon. Adam tutmuş her gün Fox kötü durumda diyor. Öylee değil işte.. Gayet iyi durumda şu an da. Hele bir şu Lale,Deniz,Unutma Beni,YerGökAşk başlasın Starı o zaman görecez.
belki de tutmayacaklar.muhtesem yüzyıl beni affet baslasin)))))))))
evlerden biri ve dila hanımda tutarsa star iknci kanal rahat ol fox 5.ligde yetinsin dursun
belki de tutmayacaklar.
şimdilik amabelli olmaz) bakıp görücez sudan bıkmıs balıklar 5 reyting dayandi hayatımın rolüde ab bölümünde haftalık birinciligi elde etmiştir
![]()
dün star birincilik ve ikincilik ab de totalde 2 3 sıra elde etti
genel anlamda foxdan daha basarılı
şimdilik ama
Starın dizilerinin aldığı yüksek reytingi görmemezlikten gelemem elbet Pzt,Salı gayet iyi Sudan Bıkmış Balıklar mesela hep zirvede olsun istiyorum müthişte reytingleri var... Cmt ve Pazar acıyorum işte haline 30 a anca giriyor bu da bir gerçeksimdilik iyi sonuc alınca iyi demiyorsan kötü sonuc aldıgında çullaniyorsan ozaman anticisin fox cumartesi ve cuma kötü sonuc aldi fox hakkında yorumlarimi yazdim
iyi sonuc aldiginda övüyorum unutma beni mesela 5 reyting mütish![]()
Starın dizilerinin aldığı yüksek reytingi görmemezlikten gelemem elbet Pzt,Salı gayet iyi Sudan Bıkmış Balıklar mesela hep zirvede olsun istiyorum müthişte reytingleri var... Cmt ve Pazar acıyorum işte haline 30 a anca giriyor bu da bir gerçek
ab beni ilgilendirmiyo ama evet ab de iyi total için aynı şeyi diyemeyeceğim alıştık artıkdaha ilk cumartesindeyiz haftaya düzelir hem kıs sezonunda giriyordu ayrica vol-i film 3.14 reyting alarak 9.sırayi elde etti ab grubundarakipleri güclü olmasına ragmen
![]()