En güzel sezonlardan birinin finaline yaklaşmışsın...Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz | 106
Bu sezondan sonra dizi benim için bitiyor zaten. Meryem’in ayrılmasıyla dizi yabancılaşıyor ve her seferinde bu huzursuzluğu yaşıyorum.En güzel sezonlardan birinin finaline yaklaşmışsın...
Meryem'in son sezonu zaten iyi yazılmadı, gereksiz tripler vesaire. Ben çıkınca sevindim ama dizide yabancı kalma sebebin Ceylan'ın da gitmesi. 4. Sezon'da Ceylan kalsaydı çok güzel olurdu nasılsa Hızır'la nasibini alıcak (çünkü 5'te geri dönüyor ya)Bu sezondan sonra dizi benim için bitiyor zaten. Meryem’in ayrılmasıyla dizi yabancılaşıyor ve her seferinde bu huzursuzluğu yaşıyorum.
Aslında ortalara doğru iyiydi araları ama sonlarına doğru hastalık, Hızır’ın yaptıkları vs. saçmaladılar. O kadar kadından bi Hatice kaldı ve Meryem’in adı bile anılmıyor mesela. Şimdi o Façalılar gelecek onlar gelince bırakırım dediğim gibi yeni bir dizi izliyor gibi yabancılaşıyorum 4. sezonda diziye. Deniz Çakır’ın ayrılığının gerçek sebebini de çok merak ediyorum hala.Meryem'in son sezonu zaten iyi yazılmadı, gereksiz tripler vesaire. Ben çıkınca sevindim ama dizide yabancı kalma sebebin Ceylan'ın da gitmesi. 4. Sezon'da Ceylan kalsaydı çok güzel olurdu nasılsa Hızır'la nasibini alıcak (çünkü 5'te geri dönüyor ya)
Hakkında medyada çıkan haberlerden dolayı sanırım Raci devam etmek istemedi ? O yüzden ismi anılmadı bir süre dizide'de, 5. Sezon'da karakteri öldürünce bir görüşme olmuş ve barıştılar en azından Bahadır Özdener ile.Aslında ortalara doğru iyiydi araları ama sonlarına doğru hastalık, Hızır’ın yaptıkları vs. saçmaladılar. O kadar kadından bi Hatice kaldı ve Meryem’in adı bile anılmıyor mesela. Şimdi o Façalılar gelecek onlar gelince bırakırım dediğim gibi yeni bir dizi izliyor gibi yabancılaşıyorum 4. sezonda diziye. Deniz Çakır’ın ayrılığının gerçek sebebini de çok merak ediyorum hala.
Bir Gece MasalıDün akşam tüm diziler 2 civarı rating almış,
Tekrarlarıda olsa, bilgi paylaşımı yapmamışınız.
Çok saçma değil mi özel hayatı kimseyi ilgilendirmez neticede. Bence başka bir şeyler var çıkarılmasında sebep olarak.Hakkında medyada çıkan haberlerden dolayı sanırım Raci devam etmek istemedi ? O yüzden ismi anılmadı bir süre dizide'de, 5. Sezon'da karakteri öldürünce bir görüşme olmuş ve barıştılar en azından Bahadır Özdener ile.
Zaten dizinin 4. Sezon'u ilk yarısı boş, 5. Sezon mantık hatasıyla dolu. EDHO ilk 3 sezon ve son sezonuyla muhteşemdi
6. Sezon çok kaliteliydi ilk 3'ün tadı vardıÇok saçma değil mi özel hayatı kimseyi ilgilendirmez neticede. Bence başka bir şeyler var çıkarılmasında sebep olarak.
5 ve 6. sezonları hiç izlemedim. Sonrasında ev falan da değişmiş iyice başka bir dizi gibi olmuş.
Keşke sonu böyle olmasaydı.6. Sezon çok kaliteliydi ilk 3'ün tadı vardı