21 Ocak 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

Çarşamba konusunda Salı, Pazar, Pazartesi yapımları tartışılıyor helal.

Diriliş tüm gruplar iyi sonuçlar almış
biraz daha geç bitse reytingleri daha da artar

Poyraz karayel üç grupta da resmen uçmuş 😱 dizi eğer böyle giderse haftaya üç grupta da lider olabilir. Kanal d uzun bir aradan sonra.turnayı gözünden vurdu

Güzel köylü üç grupta da iyi giden bir diğer yapım olmuş.

Yılanların öcü totalde süper gidip showun yüzünü güldürmüş.

kara para aşkın olmaması yılanların öcüne yaramış bence demekki kpa fanlarının durağı yılanların öcü olucak kpa bitince

halılye totelde oyüzden diriliş ertuğrul düşmüş ama ab gurubunda tekrar 9 reytingi görmeyi başrmışız yanı trt kanalına göre ab grubunda 9 reyting aldığı bir haftada ertuğruluma hiçbirşey söyleyemeyiz bölümde harikyayrı haftaya totelde yine 6 reytingi görücez kpa olmayınca yılanların öcü yükselmiş haftaya tekrar oranlar normale dönücektir ertuğrul totelde 6 reytingi tekrar görücektir

Süperiz Süper! En büyük Kanal D'm!

Poyraz Karayel 21.15'ten sonra reklamsız gitmiş diyolla ama boşverin. 😎

Sakın Poyraz reklamsız gitti de yükseldi demeyin kızarım ha!

Diriliş'le reklam vermedi diye dalga geçiyorduk ama Poyraz'ıma laf yok!

Kanal D'm isterse 5 saat reklamsız yayın yapar size ne!

Diriliş çok iyi gidiyor Süresi biraz uzun olursa Poyraz düşer
@Yiğitt @Bully
Bahaneleri geçelim meluncum tebrik etmeyi bilelim.

Diriliş Ertuğrul, Yılanların Öcü ve Güzel Köylü'ye tebrikler, iyi sonuçlar almışlar.

Ama en büyük tebrik Poyraz'a tabii ki daha da yükselecek inşallah.

anım anlıyorum belli bir gönderme aşkı var ama doğru gönder lütfen
poyraz karayel 21-22; 22-23 arası reklamlarını vermiş
)) yani reklam konusu tam
))

Poyraz Karayel reytinglerle yine cevabını vermiş.

Ben ilk zamanlar dizi için +10 alır diyordum, herkes dalga geçer gibi cevaplar veriyordu. Dizi 9 reytinge yaklaşmış, büyük tebrikler.

Dizi müthiş gidiyor ve konusu harika. Birkaç haftaya zirve kaçınılmaz.

Diriliş Ertuğrul Total'de düşümş ama oranları hala iyi. AB oranları da gayet iyi. Tebrik ederim diziyi.

Güzel Köylü haftalardır totali bırakmıyor büyük başarı tebrikler diziye.

Kimsenin tutmaz dediği Poyraz Karayel 8 almış. Dün akşamki bölüm de güzeldi, AB ve ABC1'de Diriliş'le başa baş gider bence.
Ona da tebrikler.

Esra Erol çok başarılı gidiyor bu hafta. Tebrikler.

esra erol paso my nin ağıt müziğini kullaniyi tabi yükselecek
@mrt-06

poyraz karayel çok iyi oranlar almış, güzel köylü ve diriliş de çok iyi tebrikler
@Yiğitt ben demiştim demeyi sevmiyorum ama böyle olmasını bekliyorum demiştim

1 dakka kimse tutmaz demişti deme ben tutar demiştim hatta fragmanlarını beğenmiştim sonuçlar hiç şaşırtmadı

diriliş hiç etkilenmemiş yine iyi gitmiş totalde ama araya başka şeyler girince sıralama olarak çok geride kalmış
aslında 1.yle arasında 2 rtg yok

esra erolda ağlamalı zırlamalı bişeyler oluyo heralde yükselmiş

bu arada poyraz karayel reklamsız gidiyo be dün 10 dan 11.30 a kadar sadece sonda reklama girdi kimse sallamasın ondan öncesini bilmiyorum