21 Ocak 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 3 13.6%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 7 31.8%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

• İffet (Star)

Oy: 5 22.7%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 18.2%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 2 9.1%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 1 4.5%
  • Şefkat Tepe (STV)

• Disko Kralı (TV 8)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
iFFET UCANKUS FOCUS EZMİS GEÇMİS İFFET NEKADAR ÇOK İZLENDİGİNİ HERKEZ BİLİYOR 1 ERKEK 1 KADİN 1.Cİ DİSCO KRALİ 2.Cİ OLMUS

sefkat tpeyii izledimm , cok heyecanliydii
D

Yetenek sizsiniz gerçekten çok iyi yarıfinallere geçilince biraz daha artar pazartesi ve cumartesi günleri için
şefkat tepe totalde uçmuş ab de geride kalmış
lale devri totalde 4.sırada kanalının en çok izlenen dizilerinden biri
iffet niye bu kadar düştü anlayamadım bir ay öncesine kadar zirveye oynuyordu hayret yine de ab de ilk 5e girmiş inşallah daha da yükselir reytingleri
keşanlı ali destanı her iki gruptada 7. sırada.ama total reyting oranları daha yüksek
1 erkek 1 kadın muhteşem bir performans gösteriyorlar abde 2.olmuşlar total izleyicisi çok önyargılı bu dizi için yoksa şu anda tvdeki en iyi sitcom(yalan dünyada güzel ama bazı sahnelerinde sıkılıyorum)
ana haberler birbirlerine çok yakın ama kanal d ve atv zirvedeler
gündüz kuşağını akasya durağı ve çghb sayesinde kanal d kazanmış
magazin programlarının kazananı show olmuş
SONUÇ OLARAK BENCE SBT TRT VE SAMANYOLU TV YE TORPİL GEÇİYOR.

Iffet UcankusFocus'a göre günü 1.olarak tamamlanmis. Dünkü bölüm 1.ligi hakediyordu.

Niye buna süpheli bakiyorsun anlamadim kardes, STV de tipki diger kanallar gibi 1. Olabilir. Hem sefkat Tepe nin izleyeni cok yani en azindan bnm cevremde izleyenler var ve cok begeniyorlar.

cevrımıze bakarsak şefkat tepesi bizim çevrede ilk 100 bile girmıyor
))))))) Diğer ölçümlerde ortada.... kasik stv dizisi bu koyuyla alakali 10. dizisi. ısıt ısıt ızlet nasıl olsa SBT var
)))

yahşi cazibenin dususunun sebebi kanal dizinin saatiyle sürekli oynaması . bir özet veriyor bi vermiyor. atv de ciddi yönetim zafiyeti var sanırım. normalde 22:30 da biten diziyi erken baslatıkları için 22 de bıttı.

Fks14 ve Kreys ikimizinde benim gibi sıkı bir iffet takipçisi olduğunuzu biliyorum dünkü bölüm çok güzeldi ve bence haftaya daha heyecanlı bir bölüm olacak sizce haftaya 6 reytingi aşabilir mi? Bana ararmış gibi geliyo ama fragman çok önemli

Eger fragman güzel hazirlanirsa 6 reytingi görebilir veya yaklasir.. Umarim gelecek haftalarda da böyle yükseliriz.

Bir Erkek Bir Kadın reyting için 2 saatlere varan süre olmasının şart olmadığını da kanıtlıyor. 45 dakikalık dizi günün en çok izlenen dizisi oldu A/B'de...

Keşke diğer diziler de en azından 60-70 dakikaya düşse eskiden olduğu gibi...

1 kadın 1 erkeği izledim harikaydı dünkü bölüm

Komedi dizileri olabilir ama Kurtlar Vadisi tarzında bir yapım 60-70 dakika olması çok az olur

21 Ocak,
Kanal D ile başlamak istiyorum. Çok yersiz bir şeydi yaptıkları. Bu kanallar geçmişteki hatalarını niye tekrar ederler anlamam.(bkz: Şanslı Masa) Kanal D Salı akşamları 23.00 sularında ilk iki bölümünü yayınladıktan sonra sürekli günüyle oynadı. Saatini değiştirdi. İzleyiciyi programdan soğuttu. Haftada birden fazla yayınladı. Şimdilerde yok. Söz konusu Kazanmak İçin 1 Dakika'da aynı. Ben bu programı Cuma 22.45 şeklinde biliyordum. Meğer Perşembe ve Cumartesi imiş. Kanallar geçmişteki programlarından yanlış uygulamalarından ders çıkarmasını bilmeli. Gereksiz ve olması pekte mümkün olmayan stratejileri belirlememeli.
Keşanlı Ali'ye gelecek olursak. Açıkçası pek gözüm tutmadı. Çağan Irmak kaynaklı bir diziye göre de "güzel bir iş yapmışlar" diyemeyeceğim. Dizi komik değil, toplumsal bir mesajı da yok, dram ve hüzün de barındırmıyor. En önemlisi izleyiciye zevk vermiyor. Belki çekimlerde çok eğlenceli vakitler geçiriliyordur. Ama ben Keşanlı Ali Destanı adlı diziden hiç bir şey anlamadım/anlayamadım. Reytingleri ise yanlış bir hamlenin kurbanı olduğu için düşük gelmiş.
Star, İffet A/B'de toparlanmış. Totalde çok gerilerde. Dizinin karşılığı değil bu sıralar. İffet'in ilk 3'te olması gerekiyor. İffet'i beğeniyorum. Çünkü konu akıcı ilerliyor. Olaylar birbirini takip ederek ilerliyor. Bazı dizilerde öyle bir karıştırılır ki karakterler, olaylar. Bir bölümünü kaçırsan diziyi kaybedersin.(bkz: Muhteşem Yüzyıl, Öyle Bir Geçer Zaman Ki)
Geçtiğimiz iki hafta içerisinde büyük umutlar vadeden toparlanacağını düşündüğüm Yahşi Cazibe yeniden düşüşe geçmiş. Geçtiğimiz iki haftaki bölümler diziyi başka bir yöne çekmişlerdi. Bu durum dizinin reytinglerine olumlu yansımıştı. O 2 yüksek reytingli bölümden sonra izleyici Yahşi Cazibe'nin yaklaşık 15-20 bölümlük konusu anlamış oldu. "Simge'nin Kemal ve Cazibe'yi ayırmaya çalışması". Bence daha da düşecek ilerleyen haftalarda.
Lale Devri yükselmiş.
1 Erkek 1 Kadın şaşırtmış. A/B'de 3.olarak müthiş bir performans göstermiş.
Şefkat Tepe abartmış. Totaldeki 8,03 oranı insanın gözünü alıyor.
Yetenek Sizsiniz Türkiye değişmemiş. Zirvedeki yerini bir kaç haftadır sağlamlaştırdı. Özellikle İffet'teki düşüş, Show'un işine yaradı. Yayınladığı 3 akşamda(P.Tesi, Çarşamba, Cumartesi) iyi sonuçlar alıyor.

Benim dikkatimi çeken bir diğer husus, SBT grubundaki özellikle Totalde Samanyolu'nun başarılı oluşu. 17.53'te yayınlanan belgesel bile 3 reytingin üzerinde. Samanyolu Haber'inde yine 3,62 alması beni şaşırttı.

cevrımıze bakarsak şefkat tepesi bizim çevrede ilk 100 bile girmıyor
))))))) Diğer ölçümlerde ortada.... kasik stv dizisi bu koyuyla alakali 10. dizisi. ısıt ısıt ızlet nasıl olsa SBT var
)))

Senin konusman cok sacma ! Sbt stv ve sefkat tepe ye torpil geciyor diyorsun , sefkat tepe AGB Reytinglerindede ilk 5 de oluyordu ! Dizi heyecanlanmaya basladi ve buda etkisini göateriyor ! Hem bence izlenmesi cok normal , Cumartesi günü böyle bi dizi yani KVP yada Sakarya Firat gibi terrör asker Dogu konusu olan bi dizi olarak Cumartesi günü sadece Sefkat Tepe var 😉 Erkekler de onu izliyorlardir , is adamlarida tabi , cünki dizi gercekdende türkiyenin gerceklerini yansitiyor ... Hem dizideki Leyla karekteri Sümelanin sifrelerinde oynamisdi belki ordanda hayran kapmisdir
) e güzel kiz ...

arkadasin yazdigina tamamen katiliyorum

Anketimizde de Şefkat Tepe zirvede şu an. Şefkat Tepe'nin başarısının şans olmadığı ortada ama STV'deki bazı programların olduğundan yüksek olduğunu ben de düşünüyorum. Bunu da Digitürk, Dsmart gibi platformlarının denek olarak seçilmemesine bağlıyorum. Böylece belgesel vb programlar çok izleniyor. Yeni şirkete geçildiğinde STV'de ciddi düşüş olacak bence ama Şefkat Tepe yine buna yakın oranlar alır...

güzel başarı ama daha yukarıları bekliyordum ben

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]58[/TD]
[TD] DİSKO KRALI[/TD]
[TD] TV 8[/TD]
[TD] 22:59:46[/TD]
[TD] 25:59:59[/TD]
[TD] 02:41:54[/TD]
[TD] 1,61[/TD]
[TD] 6,61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Şefkat Tepe'yi izledim dün akşam. Gerçekten mükemmel bölümdü. Dizi başladığından beri seyretmiş olduğum en iyi 5-6 bölümden bir tanesiydi.

Dizi reytingleriyle Totalde müthiş oranlar almış. Dün akşam izlediğim bölümde 2. olması bile kötü bence. Mutlaka 1. olmalıydı. A/B'de kötü gitmesinin nedeni Samanyolu TV'nin ve Şefkat Tepe'nin A/B grubuna hitap etmemesi. Zaten A/B grubunu pek önemsediklerini sanmıyorum. Dizi böyle devam ederse, senaryoyu da bozmazlarsa 2-3 sezon daha rahatlıkla devam eder

Dün akşamki izlediğim bölümde hain Uzman Çavuş yine hainlik yaptı ve askerlere büyük cezalar verdi. Bu sahneyi diziyi hiç izlemeyen birisi bile izlerdi. Sonra Sandra büyük şeyler öğrendi ve tuzaklar kurdu. Celil'de babasının öldüğünü öğrendi. Örgüt ise asker ve polis kılığına girerek köydeki her evden 1 kişi öldürme planını uygulamaya soktu. Bunu Celil öğrendi ama iş işten geçti. Leyla'nın başına ise bir çocuk takıldı, kim olduğu belirsiz.

Dizi bence haftaya da 2. sırada olur. Oranları 8.50'ye kadar dayanabilir
20 shareyi inşallah geçer

Dizi AGB'de de olsaydı mutlaka 2. veya 3. olurdu

Bakalim Kanal D gelecek haftalar için nasil bir yol haritasi çizecek? Bu sonuçlar Türkiye'nin kanali Kanal D'yi tatmin etmiyordur.

Bakalim Kanal D gelecek haftalar için nasil bir yol haritasi çizecek? Bu sonuçlar Türkiye'nin kanali Kanal D'yi tatmin etmiyordur.

Haftaya aynı şekilde yayınlanmasına ihtimal vermiyorum. Eski düzene geri dönerler. Kazanmak İçin 1 Dakika PT2 olur. Keşanlı Ali 20.00