Niye buna süpheli bakiyorsun anlamadim kardes, STV de tipki diger kanallar gibi 1. Olabilir. Hem sefkat Tepe nin izleyeni cok yani en azindan bnm cevremde izleyenler var ve cok begeniyorlar.
Fks14 ve Kreys ikimizinde benim gibi sıkı bir iffet takipçisi olduğunuzu biliyorum dünkü bölüm çok güzeldi ve bence haftaya daha heyecanlı bir bölüm olacak sizce haftaya 6 reytingi aşabilir mi? Bana ararmış gibi geliyo ama fragman çok önemli
Bir Erkek Bir Kadın reyting için 2 saatlere varan süre olmasının şart olmadığını da kanıtlıyor. 45 dakikalık dizi günün en çok izlenen dizisi oldu A/B'de...
Keşke diğer diziler de en azından 60-70 dakikaya düşse eskiden olduğu gibi...
cevrımıze bakarsak şefkat tepesi bizim çevrede ilk 100 bile girmıyor ))))))) Diğer ölçümlerde ortada.... kasik stv dizisi bu koyuyla alakali 10. dizisi. ısıt ısıt ızlet nasıl olsa SBT var )))
Senin konusman cok sacma ! Sbt stv ve sefkat tepe ye torpil geciyor diyorsun , sefkat tepe AGB Reytinglerindede ilk 5 de oluyordu ! Dizi heyecanlanmaya basladi ve buda etkisini göateriyor ! Hem bence izlenmesi cok normal , Cumartesi günü böyle bi dizi yani KVP yada Sakarya Firat gibi terrör asker Dogu konusu olan bi dizi olarak Cumartesi günü sadece Sefkat Tepe var 😉 Erkekler de onu izliyorlardir , is adamlarida tabi , cünki dizi gercekdende türkiyenin gerceklerini yansitiyor ... Hem dizideki Leyla karekteri Sümelanin sifrelerinde oynamisdi belki ordanda hayran kapmisdir ) e güzel kiz ...
Bakalim Kanal D gelecek haftalar için nasil bir yol haritasi çizecek? Bu sonuçlar Türkiye'nin kanali Kanal D'yi tatmin etmiyordur.
Bakalim Kanal D gelecek haftalar için nasil bir yol haritasi çizecek? Bu sonuçlar Türkiye'nin kanali Kanal D'yi tatmin etmiyordur.