Medyatava diye bir site var ordanEline sağlık kardeşim nerden aldın bu listeyi? @ABAY_06
Karayı şow yapmış
Cengiz Semercioğlu Medyatava'nın ortaklarından,daha önce ben ABC1 reytinglerine dikkat etmemişim.Medyatava diye bir site var ordan
Karayı şow yapmış
küçük ağanın gerisinde yine deMedyatava diye bir site var ordan
Karayı şow yapmış
M.y 'da gerisindeküçük ağanın gerisinde yine de
Bilmiyodum önceleri açıklanmıyodu galiba ABC 1 reytingleriCengiz Semercioğlu Medyatava'nın ortaklarından,daha önce ben ABC1 reytinglerine dikkat etmemişim.
Aynen aga hergün benim siyasi haberlerden dolayı girdiğim haber sitesi cesur haber yapıyorlar ABC1 reytingleri yayınlanıyor olsa görürdüm.Yalnız Medyatava reytingleri ilk o açıklıyor.M.y 'da gerisinde
Bilmiyodum önceleri açıklanmıyodu galiba ABC 1 reytingleri
çarşamba gününün abc1 i açıklanmamış ki lo nereden biliyonM.y 'da gerisinde
Bilmiyodum önceleri açıklanmıyodu galiba ABC 1 reytingleri
Konuya eklemeliydim aslında, sadece Medyatava açıklayacak. Ve dün ilk defa yayınlanmış. Öncesi yok yani.Reyting konusunda vardı zaten bu reytingler.
Tapatalk
Şimdiden söylüyorum işte açıklanmasına gerek varmıçarşamba gününün abc1 i açıklanmamış ki lo nereden biliyon
😱 yok artıkŞimdiden söylüyorum işte açıklanmasına gerek varmı
Dlagıınlıktır ya bazen bizede oluyo normaldirMelih konukları geçti, artık başlıkları okumaya bile üşeniyor.
Şok geçirme M.y geçer😱 yok artık
bakalım neler olacak yeni kategorimizdeDlagıınlıktır ya bazen bizede oluyo normaldir
Şok geçirme M.y geçer
Evet bakalım kaç alıcak 12 civarı alır gibibakalım neler olacak yeni kategorimizde
ölçümü yapan tns olduğu için insan emin olamıyorEvet bakalım kaç alıcak 12 civarı alır gibi
15 gelmezse zaten edalet tüfeği ile tns binasını kurşunlar@denizz19 Sevdaluk'tan 15 reyting bekliyormuş.