Medyatava diye bir site var ordanEline sağlık kardeşim nerden aldın bu listeyi? @ABAY_06
Karayı şow yapmış
Cengiz Semercioğlu Medyatava'nın ortaklarından,daha önce ben ABC1 reytinglerine dikkat etmemişim.Medyatava diye bir site var ordan
Karayı şow yapmış![]()
küçük ağanın gerisinde yine deMedyatava diye bir site var ordan
Karayı şow yapmış![]()
M.y 'da gerisindeküçük ağanın gerisinde yine de![]()
Bilmiyodum önceleri açıklanmıyodu galiba ABC 1 reytingleriCengiz Semercioğlu Medyatava'nın ortaklarından,daha önce ben ABC1 reytinglerine dikkat etmemişim.![]()
Aynen aga hergün benim siyasi haberlerden dolayı girdiğim haber sitesi cesur haber yapıyorlar ABC1 reytingleri yayınlanıyor olsa görürdüm.Yalnız Medyatava reytingleri ilk o açıklıyor.M.y 'da gerisinde
Bilmiyodum önceleri açıklanmıyodu galiba ABC 1 reytingleri
çarşamba gününün abc1 i açıklanmamış ki lo nereden biliyonM.y 'da gerisinde
Bilmiyodum önceleri açıklanmıyodu galiba ABC 1 reytingleri
Konuya eklemeliydim aslında, sadece Medyatava açıklayacak. Ve dün ilk defa yayınlanmış. Öncesi yok yani.Reyting konusunda vardı zaten bu reytingler.
Tapatalk
Şimdiden söylüyorum işte açıklanmasına gerek varmıçarşamba gününün abc1 i açıklanmamış ki lo nereden biliyon![]()
😱 yok artıkŞimdiden söylüyorum işte açıklanmasına gerek varmı![]()
Dlagıınlıktır ya bazen bizede oluyo normaldirMelih konukları geçti, artık başlıkları okumaya bile üşeniyor.![]()
Şok geçirme M.y geçer😱 yok artık
bakalım neler olacak yeni kategorimizdeDlagıınlıktır ya bazen bizede oluyo normaldir
Şok geçirme M.y geçer![]()
Evet bakalım kaç alıcak 12 civarı alır gibibakalım neler olacak yeni kategorimizde![]()
ölçümü yapan tns olduğu için insan emin olamıyorEvet bakalım kaç alıcak 12 civarı alır gibi
15 gelmezse zaten edalet tüfeği ile tns binasını kurşunlar@denizz19 Sevdaluk'tan 15 reyting bekliyormuş.![]()