Reyting konusuna el atmışsınSonuclar belli oldu.
@dosimosi @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski @mesmeso @Özgür @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @AteşBöceği @soo @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @Çiğdem @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @Billy Kane @Doğan @-potterhead- @Burak97 @Maskeli Fedai @umuttanyel @Atlass @ömer karataş @Ege Bartu @Klaus @seyfullXh @Bussy @781Ens @Ahmed @Mircan Saye @Alos ve ilgili herkes
11 senedir bu foruma üyeyim, ilk kez reyting konusu açtım desem inanır mısın?Reyting konusuna el atmışsın
Söz konusu Gönül Dağı olunca akan sular durmuş
inanirdim ama reyting sonuc kismina baktimda, ilk degilmis ama 11sene sonra ilk Eksildik hepimiz, elini tasin altina koyma zamani geldi sizler icin11 senedir bu foruma üyeyim, ilk kez reyting konusu açtım desem inanır mısın?
2011'de açmış mıyım? O zamanlar hep @bazinga açardı diye hatırlıyorum konuları.inanirdim ama reyting sonuc kismina baktimda, ilk degilmis ama 11sene sonra ilk Eksildik hepimiz, elini tasin altina koyma zamani geldi sizler icin
İstisnalar kaideyi bozmaz.Evet, işte burada
Ben daha da eskiden açıyormuşum demek ki.2011'de açmış mıyım? O zamanlar hep @bazinga açardı diye hatırlıyorum konuları.
Yok yine hep sen açıyordun da o günlerde demek ki bana bırakmışsın.Ben daha da eskiden açıyormuşum demek ki.
Seninde maceranı atalım.Ben daha da eskiden açıyormuşum demek ki.
Vay canına 6 sene, o kadar uzun zaman boyunca açtığımı sanmıyordum.Seninde maceranı atalım.
Başladığın sene:
Bu da son zamanların