Reyting konusuna el atmışsınSonuclar belli oldu.
@dosimosi @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski @mesmeso @Özgür @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @AteşBöceği @soo @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @Çiğdem @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @Billy Kane @Doğan @-potterhead- @Burak97 @Maskeli Fedai @umuttanyel @Atlass @ömer karataş @Ege Bartu @Klaus @seyfullXh @Bussy @781Ens @Ahmed @Mircan Saye @Alos ve ilgili herkes
11 senedir bu foruma üyeyim, ilk kez reyting konusu açtım desem inanır mısın?Reyting konusuna el atmışsın
Söz konusu Gönül Dağı olunca akan sular durmuş![]()
inanirdim ama reyting sonuc kismina baktimda, ilk degilmis ama 11sene sonra ilk11 senedir bu foruma üyeyim, ilk kez reyting konusu açtım desem inanır mısın?![]()
2011'de açmış mıyım? O zamanlar hep @bazinga açardı diye hatırlıyorum konuları.inanirdim ama reyting sonuc kismina baktimda, ilk degilmis ama 11sene sonra ilkEksildik hepimiz, elini tasin altina koyma zamani geldi sizler icin
![]()
İstisnalar kaideyi bozmaz.
Ben daha da eskiden açıyormuşum demek ki.2011'de açmış mıyım? O zamanlar hep @bazinga açardı diye hatırlıyorum konuları.![]()
Yok yine hep sen açıyordun da o günlerde demek ki bana bırakmışsın.Ben daha da eskiden açıyormuşum demek ki.![]()
Seninde maceranı atalım.Ben daha da eskiden açıyormuşum demek ki.![]()
Vay canına 6 sene, o kadar uzun zaman boyunca açtığımı sanmıyordum.Seninde maceranı atalım.
Başladığın sene:
Bu da son zamanların