Somera ya baksana.Fatih Portakal ne kadar izleniyor ya bilgimiz yok mu?
Somera ya baksana.Fatih Portakal ne kadar izleniyor ya bilgimiz yok mu?
İzleyici kitlesi kadına şiddete karşı demek ki bunlara prim vermiyor.İşe yaramıyor galiba sizde.
------
19 bölümde bir kere şiddet sahnesi oldu ama dizi bundan önce de izleniyordu zaten. Aşağı yukarı her dizide şiddet var ama önemli olan bunun doğru mesajlar verilecek şekilde işlenmesi. Bu dizi özelinde de kadının güçlü durduğu bölüm şiddet gördüğü bölümden daha yüksek reyting alacak.
Banane Somer şefimden kardeşim. İlk 100’de yok mu reyting listedinde?Somera ya baksana.
Aman ne yüksek ne yüksekO zaman anlatsana sultanım… Hem oynadığın karakter şiddet mağduru değil hem de yüksek reyting alıyorsun… Nasıl beceriyorsun bunu…
O zaman KŞ'yi kadına şiddet destekleyen ilkeller izliyor yani? Starları doldurup senaryoyu saldım çayıra mevlam kayıra kafasında yazan işlere prim verilen dönemler bitmiş demek ki.İzleyici kitlesi kadına şiddete karşı demek ki bunlara prim vermiyor.
Valla öylesin, güldürdün bizi
Şiddet sadece fiziksel olmaz ne cahilsin. Ssİşe yaramıyor galiba sizde.
------
19 bölümde bir kere şiddet sahnesi oldu ama dizi bundan önce de yeterince izleniyordu. Aşağı yukarı her dizide şiddet var ama önemli olan bunun doğru mesajlar verilecek şekilde işlenmesi. Burada da kadının güçlü durduğu bölüm şiddet gördüğü bölümden daha yüksek reyting alacak.
Orjinal kaynak kullanmak önemli afferin takdir ettim seniReyting sonuçları belli oldu!
Total sıralamasına göre yapıyorum sıralamayı.İki kategoride birinci dizi neden ankette 3.sırada aynısı Kızılcık Şerbetine de yapılıyor..
Düşecek batacak diyenlere inat kitlesini koruyan Aile yine düşman çatlatmış. Özetiyle zirvede. Tebrikler.
Salı günü bile Kızılcık Şerbeti konuşuluyor. Biat edeceksiniz. Bu hafta 12 reyting alınca ağızlar açık, hasetinizden gebereceksiniz.
Salı günü bile Kızılcık Şerbeti konuşuluyor. Biat edeceksiniz. Bu hafta 12 reyting alınca ağızlar açık, hasetinizden gebereceksiniz.