21 Mart 2023 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Survivor 2023 | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Taçsız Prenses | FOX

• Gecenin Ucunda | Star TV

• Kullanılan toplam oy
    18
İşe yaramıyor galiba sizde. :A

------

19 bölümde bir kere şiddet sahnesi oldu ama dizi bundan önce de izleniyordu zaten. Aşağı yukarı her dizide şiddet var ama önemli olan bunun doğru mesajlar verilecek şekilde işlenmesi. Bu dizi özelinde de kadının güçlü durduğu bölüm şiddet gördüğü bölümden daha yüksek reyting alacak.
İzleyici kitlesi kadına şiddete karşı demek ki bunlara prim vermiyor. :)

O zaman anlatsana sultanım… Hem oynadığın karakter şiddet mağduru değil hem de yüksek reyting alıyorsun… Nasıl beceriyorsun bunu…

8ee94bb2-358b-4703-82db-7826373cf2d8-jpeg.120538
Aman ne yüksek ne yüksek :F :F :F :F :F :F :F :F

• İlginç
Reactions: Sherlock
İki kategoride birinci dizi neden ankette 3.sırada aynısı Kızılcık Şerbetine de yapılıyor..

Düşecek batacak diyenlere inat kitlesini koruyan Aile yine düşman çatlatmış. Özetiyle zirvede. Tebrikler. :Z

• Beğendim
Reactions: Angelica and Dante
Aile resmen ilk bölüm reytinglerine takılı kaldı. Ben izlemiyorum ama fragmanlardan anladığım kadarıyla senaryo çok yükek tempoda değil. Biraz atak yapmaları lazım.

Üç Kız Kardeş şu an ekrandaki Kardeşlerim, Bir Küçük Gün Işığı ve Ateş Kuşları ile yarışır senaryodaki tek iş bana göre. :A

İşe yaramıyor galiba sizde. :A

------

19 bölümde bir kere şiddet sahnesi oldu ama dizi bundan önce de yeterince izleniyordu. Aşağı yukarı her dizide şiddet var ama önemli olan bunun doğru mesajlar verilecek şekilde işlenmesi. Burada da kadının güçlü durduğu bölüm şiddet gördüğü bölümden daha yüksek reyting alacak.
Şiddet sadece fiziksel olmaz ne cahilsin. Ss
------

Reyting sonuçları belli oldu!

FrzkvYfXgAkGnxJ

FrzktiPWcAkSitV

FrzkucSXwAIubcJ

FrzkwS0WAAAKqiT

FrzkxPxWYAYs5XK

FrzkyJ7XgAAfXU3
Orjinal kaynak kullanmak önemli afferin takdir ettim seni :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
İki kategoride birinci dizi neden ankette 3.sırada aynısı Kızılcık Şerbetine de yapılıyor..

Düşecek batacak diyenlere inat kitlesini koruyan Aile yine düşman çatlatmış. Özetiyle zirvede. Tebrikler. :Z
Total sıralamasına göre yapıyorum sıralamayı.

Salı günü bile Kızılcık Şerbeti konuşuluyor. Biat edeceksiniz. :A Bu hafta 12 reyting alınca ağızlar açık, hasetinizden gebereceksiniz. :F

Seni döverim bak dizime laf etmee :bağır:
------

@Dante Dün ki bölüm çok güzeldi yükseliş bekliyordum şaşırttı ama yinede iyi gidiyoruz bence

• Beğendim
Reactions: Dante
Aile'nin reytingleri güzel iki grupta da zirveyi kimseye bırakmamış ama 10+ reytingleri görür diye düşünmüştüm şaşırttı doğrusu.

BBCS ortalama gidiyor total zirvesini her an kaybedebilir :A

Üç Kız Kardeş ortalama gidiyor bakalım yeni sezona kalıcak mı

Yürek Çıkmazı eh işte idare eder reytinglerle devam ediyor :A

Taçsız Prenses daha da çakılmış Gecenin Ucunda yokları oynamış ben olsam PT -2'ye atar yerine film koyarım:A :A

• Beğendim
Reactions: Dante