Emre Ozansoy
Moderatör
Olm ne Zümrüdü..Survivor varken
Fragmanlar çok iyiydi, merak ettim vAllahi. Bir Zümrüdüanka'ya, bir Survivor'a bakarım artık.
Son düzenleme:
Olm ne Zümrüdü..Survivor varken
Bu reytinglerle harcandı bileHizmetçiler çok güzel bir dizi, umarım harcanmaz. Gittikçe açılıyor dizi.
Galiba gerçektende bu töre dizisi Fox un etkisiyle AB de bu kadar izleniyor...Hizmetçiler normal dizi olsaydı şu an AB'de uçmuştu. Ama berbat senaryosu ile 3 reytingde.
Zümrüdüanka'nın AB'de en çok izlenen dizi olduğu bir Cumartesi görmek istemiyorum.
Hiç sevmesem de, Survivor bile AB'de zirvede olsa bu kadar koymazdı.Galiba gerçektende bu töre dizisi Fox un etkisiyle AB de bu kadar izleniyor...
Ben daha dizinin adını bile telafüz edemezken
Hizmetçiler normal dizi olsaydı şu an AB'de uçmuştu. Ama berbat senaryosu ile 3 reytingde.
Zümrüdüanka'nın AB'de en çok izlenen dizi olduğu bir Cumartesi görmek istemiyorum.
Son kalenizide aldı Fox. Kuzey Yıldızı sonsuza uğurlanır artık sezon sonuna doğru.
@Emre Ozansoy sence nasıl gidiyor tekrarları Baraj'ın. Yasak Elma, Mucize Doktor tekrarlarına göre kötü gidiyor. Artış yaşamaz dizi bence.
Ne iyi, ne kötü... Orta gidiyor bence. Artış yaşamasa bile oranlarını koruyacağını düşünüyorum... Kolay kolay düşmez bence.
Bende öyle düşünüyorum. Hatta Kadın gibi sonradan acilabileceğini düşünüyorum. Kadında böyle başlamıştı.
Eğer Nehir nazım'ı dolandırmaya falan kalkarsa dizi uçar bence.
Aşkım Kuzey Yıldızı 9a dayanmış yine, nereye uğurluyorsun.Son kalenizide aldı Fox. Kuzey Yıldızı sonsuza uğurlanır artık sezon sonuna doğru.
@Emre Ozansoy sence nasıl gidiyor tekrarları Baraj'ın. Yasak Elma, Mucize Doktor tekrarlarına göre kötü gidiyor. Artış yaşamaz dizi bence.
Aşkım Kuzey Yıldızı 9a dayanmış yine, nereye uğurluyorsun.