21 Mart 2020 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Nihat Hatipoğlu ile Miraç Kandili Özel | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
Gülbin Tosun her yerde zirvede ve 10 reyting
İlker Karagöz 3 reyting 20+ shr

Show'un son zirvede yer alan dizisini de elinden almış Gülbin. Hiç bir dizisi zirvede değil.:A

Zümrüdüanka AB dizisi olacak bu gidişle. İnanılır gibi değil. Fox'un nasıl bir kitlesi var anlamıyorum.:A

Gülbin tebrikler. Fatih'e rakip oldun iyice reytinglerde. Güvenilir haberin doğru sonucudur Fox Haber.:bhr:

Öncelikle evde kalmanın etkisi oranları oynatmış;
Miraç Kandili olmasının ve özel kandil yayınlarıda belli kesimleri doğal olarak o yayınlara kaydırmış.

Zemzem midir,Nedir (@Emre Ozansoy ) Sanırım Foxda yayınlandığı için AB dizi olacak belli oldu.

KuzeyYıldızı Totalde cebelleşirken diğer segmentlerde düşük gitmeye devam ediyor.

Hizmetçiler zaten arayada girmiş...aradanda sonra bu şekilde devam ederse...tez elden final görür.

Warcraft var orada film... Bak aslında fena rating almamış.tekrarınıda düşünürsek 3 rating zorlamış.Film iyi bir filmdi.. Sinemada izlemişdim ( şimdiden kültürel etkinliklerimi özledim.Rabbim inşallah tez zamanda eskiye dönmemizi nasip eder(

Ve gelelim Survivora beni ilgilendiren yere :)
AB ve ABC1 de her zaman olduğu gibi üstlerde...ZemZem ve Kandil Gecesi arasında sıkışsada genede üstlerde yer edinmiş..Totalde Kuzey Yıldızı tercih edilsede...Haftasonları Survivor ilgi görüyor.

Herkese iyi forumlar.

Kandil programları beklediğimden daha çok etkilemiş dizileri, eğer kandil olmasaydı Zümrüdanka AB ve 20+ABC1'de olduğu gibi Total'de de en çok izlenen dizi olabilirdi... :Z

Kuzey Yıldızı'nı Survivor geldiğinde bırakmıştım, sıktı artık. :( Hep aynı konular. Düşse de akılları başlarına gelse. :(

Hizmetçiler en doğru günde olmasına rağmen beklenileni vermedi. Haftaya ara veriyor, umarım daha da düşmez..

Son düzenleme:
  • Olmamış
Reactions: mrt-06
Hizmetçiler normal dizi olsaydı şu an AB'de uçmuştu. Ama berbat senaryosu ile 3 reytingde.
Zümrüdüanka'nın AB'de en çok izlenen dizi olduğu bir Cumartesi görmek istemiyorum. :(

• Olmamış
Reactions: denizz19
Hizmetçiler normal dizi olsaydı şu an AB'de uçmuştu. Ama berbat senaryosu ile 3 reytingde.
Zümrüdüanka'nın AB'de en çok izlenen dizi olduğu bir Cumartesi görmek istemiyorum. :(
Galiba gerçektende bu töre dizisi Fox un etkisiyle AB de bu kadar izleniyor...
Ben daha dizinin adını bile telafüz edemezken :)

• Güldürdün
Reactions: Ahmed
Galiba gerçektende bu töre dizisi Fox un etkisiyle AB de bu kadar izleniyor...
Ben daha dizinin adını bile telafüz edemezken :)
Hiç sevmesem de, Survivor bile AB'de zirvede olsa bu kadar koymazdı. :A
Ama işte AB kesim FOX'ta olunca töre dizisini bile izliyor. :F

Son kalenizide aldı Fox. Kuzey Yıldızı sonsuza uğurlanır artık sezon sonuna doğru.:A

@Emre Ozansoy sence nasıl gidiyor tekrarları Baraj'ın. Yasak Elma, Mucize Doktor tekrarlarına göre kötü gidiyor. Artış yaşamaz dizi bence.:X

Son kalenizide aldı Fox. Kuzey Yıldızı sonsuza uğurlanır artık sezon sonuna doğru.:A

@Emre Ozansoy sence nasıl gidiyor tekrarları Baraj'ın. Yasak Elma, Mucize Doktor tekrarlarına göre kötü gidiyor. Artış yaşamaz dizi bence.:X

Ne iyi, ne kötü... Orta gidiyor bence. Artış yaşamasa bile oranlarını koruyacağını düşünüyorum... :F Kolay kolay düşmez bence. :)

• Beğendim
Reactions: sokak sanati
Ne iyi, ne kötü... Orta gidiyor bence. Artış yaşamasa bile oranlarını koruyacağını düşünüyorum... :F Kolay kolay düşmez bence. :)

Bende öyle düşünüyorum. Hatta Kadın gibi sonradan acilabileceğini düşünüyorum. Kadında böyle başlamıştı.:X
Eğer Nehir nazım'ı dolandırmaya falan kalkarsa dizi uçar bence.:Z

Bende öyle düşünüyorum. Hatta Kadın gibi sonradan acilabileceğini düşünüyorum. Kadında böyle başlamıştı.:X
Eğer Nehir nazım'ı dolandırmaya falan kalkarsa dizi uçar bence.:Z

Nehir & Tarık olursa uçar dizi, Nazım ile yürümez. :F

Dolandıracağını zannetmem, filmde gerçekten seviyordu Nazım'ı. Ama dizide değiştirebilirler. :(

Kuzey Yıldızı sadece günün değil haftanın da en çok izlenen dizilerinde üst sıralarda. Tebrikler, basit entrikalarla toplumu yaralayan dizilerden bin kat iyidir, Fox sektöre girdiğinden beri dizi kültürümüz ne yazık ki eskiden kopuklaşmıştı artık güçlü kadınları ekranlarda görmek istiyoruz neyseki bu sezon Çukur, Ramo, Kuzey Yıldızı ve Ece Üner ile bunu çok güzel gösteriyoruz. Ayrıca tebrikler bunun için..

• İlginç
Reactions: Özgür

Aşkım Kuzey Yıldızı 9a dayanmış yine, nereye uğurluyorsun. :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati