21 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mason treadwell mi ben onu yazazar olur gene düşünüyorsdum hem o yağmur u daha sonra çözecek hemen anlamıyor ki :(

- - - Ekleme - - -

sonnu zaten biliyorsun furkan :F

- - - Ekleme - - -

2.sezon yeni piskopatlar geliyi :D aslı da piskopat olacak :F

Tabi beren gibi bi şahsiyet karşısında olunca, tek yol psikopatlaşmak oluyor :kiki:

Pek beğenmedim bölümü. Poyrazlı sahneler hareketli gibi. Reytinglerden de belli. Her zaman artarak ilerleyen reyting düşerek edvam etmiş son 2 anlıkta.

mason treadwell mi ben onu yazazar olur gene düşünüyorsdum hem o yağmur u daha sonra çözecek hemen anlamıyor ki :(

Hee Mason'mış :( Adam 12.bölümde Revenge girmiş.Biz kitap okuyan ülke olmadiğimiz için avukat olması az daha mantıklıymış.Uçak düşme banka hortumlama japon eğitmen yerine Rus eğitmen :X Güzel çevirmişler :F:F

Hee Mason'mış :( Adam 12.bölümde Revenge girmiş.Biz kitap okuyan ülke olmadiğimiz için avukat olması az daha mantıklıymış.Uçak düşme banka hortumlama japon eğitmen yerine Rus eğitmen :X Güzel çevirmişler :F:F
:(:( bari iyi oynasa

- - - Ekleme - - -

13.86'nı 14 görüyorsun ama 7.47'ni 7 görüyosun. Tuhaf.

ben dedim desterenin 7d gözlüğünün kullanmayın bulaşıcıdır :D

@XanTier bana da imza yap la :D

Vadi hepsinden fazla reklam alıyor siz merak etmeyin bu reklam düzeninden dolay Atv'yi tebrik ediyorum çok başarılı ama bu bölüm durgundu beğenmedim pek. :chargrined:

bazıları sakin olsun vadi 30 dk reklam verdi artı özet 45 intikam özette rekalm bile almadı sakin arkadaşlar :kiki:
vadi yine harika üstü ileriliyo yeni müzikler süper ötesi olmuş poyraz harbi çok süper oldu ya aksiyon sahnesine bakmayın her an heycan var süper bölüm çok çok beğendim reytingler ise her zaman ki gibi şubattan sonra düşüyo vadinin şubat ayından sonra düşüyo her yıl nedenini anlamış değilim
geçen haftaya göre artış 1.5 reyting
intikam bitti vadi daha 30 dk reklam verecek siz sıkmayın o güzel canınızı güzel kardeşlerim :d

bölüm pek iyi değil şimdiki anlık uçar ama çünkü bu 10 dakka hareketli geçicek onun dışındada bişey olmicak.

7 reyting fark yiyipte sevinmek BÜYÜKSÜN KURTLAR VADİSİ

herşey çatışma değil bölümde heycan vardı poyrazın müzikleri çok hoşuma gitti on numara olmuş adamın yürüyüşü süper :kiki: