21 Mart 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 7 23.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 9 30.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 6.7%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 11 36.7%
  • Fenerbahçe - Samsunspor Maçı (ATV)

Oy: 10 33.3%
  • Flash Forward (ATV)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 3.3%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 3 10.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 3.3%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Muhtesem Yuzyil ve Kuzey Guney izledim. Bazi facebook sayfalarinda Kuzey Guney rekor kirarak butun diziler arasinda birincilige yukseldi falan yazmislar. Iyi sallamislar. Bu facebook sayfalarini 10 yasindaki cocuklar yonetmese ne iyi olur

Türk'ün Uzayla İmtihanı'nı izledim... Dizi kaliteden fazlasıyla yoksundu... senaryo ve diyologlar çok yavandı... Karakterlerin çoğunun itici olduğunu söyleyebiliriz... Dizinin seslendirilmesi de oldukça kötü geldi bana... Müzikler filan iyi değildi... Kısacası Tayfun Güneyer yine vasat bir işe imza atmış... Yapılan onca dekora yazık...Dizinin ömrü fazla uzun sürmez...

Son düzenleme:
Muhtesem Yuzyil ve Kuzey Guney izledim. Bazi facebook sayfalarinda Kuzey Guney rekor kirarak butun diziler arasinda birincilige yukseldi falan yazmislar. Iyi sallamislar. Bu facebook sayfalarini 10 yasindaki cocuklar yonetmese ne iyi olur

imkansız

eyvah düşüyorum beyaz katilmis gülmekten agliyorum suan aha

Türkün uzayla imtihanı tek kelimeyle fiyasko. reytingleri ne olur bilemem, 1. de olsa beğenmedim. Yavan geldi bana, komikliği de yok malesef.

Kuzey Güney superdi.Bence dizilerde hafif bı düşüş soz konusu olabilir.

muhteşem yüzyıl yine muhteşem bir bölümdü çok heyecanlı bir yerde bitti bu haftaki ab reytingi 18 civarı gelir..

Türk'ün uzayla imtihanını izledim + flash forward izledim
ama türk'ün uzayla imtihanı twitterdan pek olumlu yazılar almıyor ilk reytingler yüksek olabilir ama sonra düşecektir

Türk'ün uzayla imtihanını izledim + flash forward izledim
ama türk'ün uzayla imtihanı twitterdan pek olumlu yazılar almıyor ilk reytingler yüksek olabilir ama sonra düşecektir

tayfun güneyere dizi yaptırana suç klışe türk espirilerini uzaya taşım-nış yok kemeri arkadan baglama falan filan. adanalı dizisinin ikötü espirileriyle doldurmuş diziyi efekler ve uzay gemisi yan sanayi ürünü remen
)))))))))) show tv böyle bir diziyi nasıl yayınladı bilemiyorum. karakterlerinhepsi klışe oyunculuk sıfır. bütün oyuncular eski dizilerindeki karakterlerin aynısını oynuyor

yarın bir numara hirrem iki fener maçı üç kuzey güney hüremin özeti kuzey güneyi geçebilir. kuzey güney dün resmen döküldü hiç bişey izletmedi. geçen hafta nerde bıraktıysa bu bölümde orda bırakarak dizi tarihine geçti
)))))))) ben bu kadar ötü kurgulanmış bir bölüm izlemedim ya bir bölümde insan bişey anlatmaz mı yahuu resmen top çevirme buna derim. haftaya kuzey güney iyice düşecektir

Gerçekliği şüpheli SBT sonuçlarına göre en gerçek reyting tahminleri şöyle :

1-) Muhteşem Yüzyıl geçen haftaya göre önemli bir değişiklik yaşamamıştır. Artış veya azalışlar 1 reytingin altındadır.

2-) Kuzey Güney geçen haftaya göre ultra sönük bir bölümle ekrana geldiği için 5-6 reytinglere gerilemiştir, sırası da hayli düşmüştür.

3-) Türk'ün Uzayla İmtihanı yarattığı ilgiden ve reyting alabilecek bazı öğeler dizide yer aldığından 5-6 reytingle yayın hayatına başlamıştır, Kuzey Güney'i geçmiş bile olabilir.

4-) Maç kesinlikle 2. sırada yer alacaktır.

5-) 20:00'de yayınlanan ATV Ana Haber'in durumu da merak konusu, bence en çok izlenen haber olmuştur.

6-) Muhteşem Yüzyıl'a bağlı olarak reyting alan Eyvah Düşüyorum da sabit bir seyir sürdürecektir.

dün trabzon maçıda iyi reyting almis olabilir

reytinglere gelicek olursak muhtesem yüzyıl birinci olur kuzey 3.cü

show tv dizisi ise hayal kırıklıgı yasatir türkün uzayla imtihani tt olmus ama yorumlar çok kötü ama bi deyim vardir reklamın iyisi kötüsü olmaz bakalım

kuzey 5 6 reytinglere gerilemiştir

Muhtesem Yüzyil bu hafta bence total de 12 AB de 16 Reytinge ulasacaktir.

Kuzey Güney yine iki grubtada 7 Reytingde kalacaktir.

FB maci iki grubtada en az 7-8 Reyting alacaktir. TS maci ise 5 Reytingi gecemeyecektir.

Sakarya Firat dün cok heyecanli bir bölümle karsimizdaydi bu hafta yine 6 Reytinge cikmasini bekliyorum.

Kurt Kanunu da AB de yükselecektir.

Türkün uzayla imtihani 4 Reytingi gecemeyecektir yorumlara bakilirsa haftaya 3 reytingin altinada düsebilir.

ts maçı sharesi yüksek olur uzatmalara gitti buda prim vermistir ama reyting anlamında ne olur bilemiyorum

Muhtesem Yüzyil bu hafta AB grubunda 16 reytinge ulasacaktir yine ve haftalik reytinglerde AB grubunda 1.olabilir.

Kuzey Güney düsmez, aksine yükselebilir. Dünkü bölümde Twitterde büyük etki yaratti. TT oldu, cok güzeldi.

Maç ve TUİ nedeniyle düşmesi büyük olasılık Kuzey Güney'in maalesef.

Son düzenleme: