Muhtesem Yuzyil ve Kuzey Guney izledim. Bazi facebook sayfalarinda Kuzey Guney rekor kirarak butun diziler arasinda birincilige yukseldi falan yazmislar. Iyi sallamislar. Bu facebook sayfalarini 10 yasindaki cocuklar yonetmese ne iyi olur
Muhtesem Yuzyil ve Kuzey Guney izledim. Bazi facebook sayfalarinda Kuzey Guney rekor kirarak butun diziler arasinda birincilige yukseldi falan yazmislar. Iyi sallamislar. Bu facebook sayfalarini 10 yasindaki cocuklar yonetmese ne iyi olur
eyvah düşüyorum beyaz katilmis gülmekten agliyorum suan aha
Beyaz Show'da yayınlanmıştı zaten.
Türk'ün uzayla imtihanını izledim + flash forward izledim ama türk'ün uzayla imtihanı twitterdan pek olumlu yazılar almıyor ilk reytingler yüksek olabilir ama sonra düşecektir
dün trabzon maçıda iyi reyting almis olabilir
Mutlaka Trabzon maçı da iyi reyting almıştır. İki maç birbirine yakın sonuçlarla gelir herhalde.
Muhtesem Yüzyil bu hafta bence total de 12 AB de 16 Reytinge ulasacaktir.
Kuzey Güney yine iki grubtada 7 Reytingde kalacaktir.
FB maci iki grubtada en az 7-8 Reyting alacaktir. TS maci ise 5 Reytingi gecemeyecektir.
Sakarya Firat dün cok heyecanli bir bölümle karsimizdaydi bu hafta yine 6 Reytinge cikmasini bekliyorum.
Kurt Kanunu da AB de yükselecektir.
Türkün uzayla imtihani 4 Reytingi gecemeyecektir yorumlara bakilirsa haftaya 3 reytingin altinada düsebilir.
Muhtesem Yüzyil bu hafta AB grubunda 16 reytinge ulasacaktir yine ve haftalik reytinglerde AB grubunda 1.olabilir.
Kuzey Güney düsmez, aksine yükselebilir. Dünkü bölümde Twitterde büyük etki yaratti. TT oldu, cok güzeldi.