Hudutsuz Sevda AB ve ABC1 Halzey çifti ile toparladı, gelecek hafta ya sert düşüş oralarda ya da daha da yükselir. TOTAL'de 7+ alma potansiyeli varken aksiyon dolu bölüm yazamayan ve 6 reyting'e razı olan Bahadır Özdener'e sevgilerimi iletemicem bu sefer Allahım bana Yeraltı'yı BVB ya da Viva Yapım ile yapmasını göster lütfen. @Emre OzansoyHudutsuz Sevda gecen haftaya göre Total'de 0.33 düsmüs, AB'de 0.81 yükselmis.
Siyah Kalp de ayni sekilde Total'de 0.27 düsmüs, AB'de 0.43 yükselmis.
Bu haftanin büyük kazanani Inci Taneleri olmus. Total'de 0.47, AB'de 0.65 reyting ve ABC1'de 0.84 reyting artmis. Tebrikler!
Ekli dosyayı görüntüle 131036
NGM Yapım yapacak deniyordu yalan galibaHudutsuz Sevda AB ve ABC1 Halzey çifti ile toparladı, gelecek hafta ya sert düşüş oralarda ya da daha da yükselir. TOTAL'de 7+ alma potansiyeli varken aksiyon dolu bölüm yazamayan ve 6 reyting'e razı olan Bahadır Özdener'e sevgilerimi iletemicem bu sefer Allahım bana Yeraltı'yı BVB ya da Viva Yapım ile yapmasını göster lütfen. @Emre Ozansoy
İnci Taneleri ve Siyah Kalp'i kitle benzerliğinden Şehrazat buraya gelirse görmek istiyorum performanslarını. Ama İnci Taneleri'de tebriği hak ediyor.
Medyapım'la yapmayacakmış. B.A'nın yanlışı oNGM Yapım yapacak deniyordu yalan galiba
Bahadır'ın Medyapımdan ayrılacağını düşünmüyorum
Kendi Yapım Şirketi ile mi yapacak o Zaman (BVB YAPIM)Medyapım'la yapmayacakmış. B.A'nın yanlışı o
BVB ya da Viva ileKendi Yapım Şirketi ile mi yapacak o Zaman (BVB YAPIM)
Aslında Onur Tan ile birleşip Yapsa güzel olur