demek içerde dışarıda daha çok izlenmişİcerde'nin toplam reytingleri
Total 30
AB 40
ABC1 42
Bin kere mi söyleyecem tabii ki de disarda daha cok izlenecek cünkü İcerde disarda izlenirdemek içerde dışarıda daha çok izlenmiş
@sokak sanati Nicki'in şu sahne haraketleri neydi öyle. Ariana da bitch olmuş.
İçerde Show'umuzu uçuruyor. @mrt-06
Aynen AMAs'daki şu performansi Ariana'ya soğutdu, MSda puanlarıma yansır mı bilemiycem.Nicki albüm yapıyormuş yine Ariana ile çalışacak diyorlar kızı iyice benzetti kendine.
Aynen AMAs'daki şu performansi Ariana'ya soğutdu, MSda puanlarıma yansır mı bilemiycem.
Ama ya şu Nicki'nin haraketde hemen farklı görüntüye geçiş oldu ya ne kadar güldüm orada. Ateşli haraketlerrr.
Ne var ki kucak kucağa dans etmişler işte ne güzel. Yansımaz bence. Nicki yine abartmış.
Ah tabi canım çok normal bir şey.Ben her dans edişimde kucak dansı ederim diğerleri çok ters çünkü 😱Aynen AMAs'daki şu performansi Ariana'ya soğutdu, MSda puanlarıma yansır mı bilemiycem.
Ama ya şu Nicki'nin haraketde hemen farklı görüntüye geçiş oldu ya ne kadar güldüm orada. Ateşli haraketlerrr.
Ah tabi canım çok normal bir şey.Ben her dans edişimde kucak dansı ederim diğerleri çok ters çünkü 😱
Paralelciler işte neyse başa ben geçtim şuan herşeyi rayına oturttum senin kanalı da güldürüyozİçerde'ye büyük tebrikler, TOTAL'de de 10 reytingi geçmiş helal olsun.
Kaçıncı sıradalar bulamadım da.
Sen de her şeye efsane diyon. Asla Vazgeçmem'in çakması bu dizi.
Fox size kazık attı.
Kerem'in dizisine talibiz bence ATV'nin Timur Savcı hamlesinden sonra köprüleri atmalısınız.Paralelciler işte neyse başa ben geçtim şuan herşeyi rayına oturttum senin kanalı da güldürüyoz
Atv ile ipleri koparamayız Kenan var sonuçta bilemiyoruz şuan ilk bölümü çekip kanallara götürcez. Parayı basan kapar Hem bundan sonra fox unutsun bizi, gitsinler paralelcilerle çalişsinlar Onlara yapmak istediklerimiz show alacakKerem'in dizisine talibiz bence ATV'nin Timur Savcı hamlesinden sonra köprüleri atmalısınız.
Kenan sorun olmaz ATV ile anlaşması mı var ki? Daha önce bizdeydi kendisi.Atv ile ipleri koparamayız Kenan var sonuçta bilemiyoruz şuan ilk bölümü çekip kanallara götürcez. Parayı basan kapar Hem bundan sonra fox unutsun bizi, gitsinler paralelcilerle çalişsinlar Onlara yapmak istediklerimiz show alacak