Yarın istismarcı malum dizi hakkında da yorum yapmayacağım, huyum kuruşun rakip diziye yorum yaptığım zaman objektif olamıyorum

Yarın istismarcı malum dizi hakkında da yorum yapmayacağım, huyum kuruşun rakip diziye yorum yaptığım zaman objektif olamıyorum
Yorum yaptığın tüm diziler rakip değil mi tamam ben anladım anlayacağımı
Kırgın Çiçekleri rakip olarak daha farklı bir yere koyuyorsun
Bence olur da bir gün buluşursak çok laf atma Kırgın Çiçeklere rahat edemezsin geldiğin yerde

bende farkettim
yanliz @sokak sanati da cekememis diziyi

İçerde yine harika oranlar almış. Git gide daha da yükseliyoruz, 15'li reytinglerimiz yakındır

Kırgın Çiçekler de bizim rakibimiz olamasa da diğer dizilerin önünde yer almış ve oranlarını arttırmış. Onu da tebrik edelim bari teyzelerimiz pes etmiyor dizilerini izlemeyi bırakmıyorlar

bende farkettim
yanliz @sokak sanati da cekememis diziyi
Sokak sanatı - Batuhan - MasacRE - Bully gibi beynemazlar Kırgın Çiçekleri çekemeyen tipler
Ama 2.sezonumuzda bile ilk sezon aldığımız reytingleri gördüklerinden bu hazımsızlık normal
İçerde daha 10 bölüm oldu hızlı giden atın bir şeyleri seyrek düşermiş zamanla inecek aşağıya ben boş konuşmam

Ben tarafsızım yani iki diziyi de izlemiyorum Icerdeye arada bakıyorum sadece. Yorumumda olandan başka bir şey yazmadım.

Ya sizin dizi hayatında 13lü reytingleri görmüş mü sen daha ne konuşuyon

Ya sizin dizi hayatında 13lü reytingleri görmüş mü sen daha ne konuşuyon
13 olmasa da 10,45 almıştık
Ayrıca İçerde ile Kırgın Çiçekler arasında şu farkı da hesaba katın. Biz çoğunluğu no name olan oyuncularla bu reytingi alıyoruz ama siz ergen kızların gözdesi iki genç oyuncu ve Çetin Tekindor gibi usta bir ismin olduğu dizidesiniz
Yani bu karşılaşma en az 2 Reyting geride kalmamızı sağlayacak potansiyelde oluyor o yüzden elinizdeki bu başarının şimdilik değerini bilin çok uzun sürmeyecek ve artı olarak 39 bölümü de aşacaklardır bu havayla

Ötesi 1.ilk oluyor işte hep 2.siniz demek oluyor.
Valla dizim devam ediyor mu ediyor bitme durumu var mı yok Ee o zaman 1.olmuşum ne fayda madalya vermiyorlar ya he gönül ister 1.liği ama devam etmesi yeterli şu an İçin.

Hee no-name. İpek bu diziden önce 3-4 dizide başrol oynadı. Diğer çocuk 15 yıldır piyasada. Geceli bir dizisi vardı yabancı damat vardı vardıda vardı. Yine Sacide hanım Fatmagülde oynadı.. Hepsi no-name değil.

Senin zaten bahaneler bitmiyor
Yok reklam, yok özet yok oyuncu. Geç bunları geç ikinciliğinizin keyfini çıkar işte boşver bizi sen

Sacide Hanım için kim izler diziyi Alla sen

Senin zaten bahaneler bitmiyor
Yok reklam, yok özet yok oyuncu. Geç bunları geç ikinciliğinizin keyfini çıkar işte boşver bizi sen
Bende ömür biter bahane bitmez
Haftaya da Yeni bahane hazırlığı içindeyim

İcerde yine şov yapmis tebrikler ilerleyen haftalarda 15 reytingleri de görür umarim
Not: İcerde'nin gercek reytinglerini ilerleyen saatlerde paylasacagim henüz sonuclar aciklanmadi

Kirgin Cicekler de özellikle totalde cok iyi gitmis tebrikler. Ama dizinin bir hafta 2 reyting birden düsüp diger hafta ayni sekilde artmasi hic hosuma gitmiyor söyleyim reyting tahminlerinde cok yaniltiyor bu durum beni

Paramparca da iyi reyting alanlardan olmus ona da tebrikler.
Babam ve Ailesi de ayni Kirgin Cicekler gibi bir hafta 2 reyting artiyor sonra 2 reyting düsüyor ve tahminlerimin icine ediyor o yüzden sinir oluyorum bu diziye umarim biter

Bana Sevmeyi Anlat kötü gitmis ama tahmin etmistim bunu ve reyting tahminlerinde tutturmus oldum o yüzden sevdim bu diziyi umarim bitmez

Ariana'yı tebrik etmemişsin.

Ariana'nin reytinglerle ne alakasi var

Show American Music Awards'ı yayınladı. listede var bakabilirsin reytinglere. Ariana ise yılın sanatçısı seçildi. Buda reytinglere yansımış ve artmış geçen yılki törene oranla.

içerde coşmuş @Çiğdem- de gelince coşar

kırgınlar 2.sezonda iyi direniyor
bana sevmeyi anlat çöküyor günü değişmeseymiş keşke