21 Kasım 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

birde forum takılmasa izin verse yazacağızda foruma takıldık

işime gelmeyen değil işine gele yer dedim
sen zamanım yoktu o yüzden tam açıklayamadım dediğine göre konuyuda biliyorsundur umarım
Allah allah ne dediğimi artık senden duyuyorum bundan sonra benim hafızam sen ol
) .

Allah allah ne dediğimi artık senden duyuyorum bundan sonra benim hafızam sen ol
) .

madem öyle konuyu anlatayım arkadaşlar melemen bibersiz olur diyor ben bibersiz tat vermez biberli iyi gider diyorum durum bundan ibaret

bundan sonra unuttuğun yerler olursa bana sor hafıza görevini layıkıyla yerine getiririm

A.Ş.K. bile iddialı ise Sevdaluk , Firuze hayli hayli iddialı olur.

Değildi galiba daha günceldi. O zamana göre.

Annemde o dizi için aynısını diyordu.
aşk ta hazal+nebahat çehre var iki popi ve star isim
firuze ve sevdalukta öyle bi isim yok demet akbağ sinemada daha iyi tv den ziyade
firuze de zaten iddaalı isim de yok

A.Ş.K. bile iddialı ise Sevdaluk , Firuze hayli hayli iddialı olur.

Değildi galiba daha günceldi. O zamana göre.

Annemde o dizi için aynısını diyordu.

köle isaura brezilya dizilerinin dünyaya yayılmasındaki en önemli etkenlerden biriymiş hatta o dönem haberlerde çıktığına göre çinde işçiler dizi çalışma saatlerine denk geliyor diye greve gitmişler

aşk ta hazal+nebahat çehre var iki popi ve star isim
firuze ve sevdalukta öyle bi isim yok demet akbağ sinemada daha iyi tv den ziyade
firuze de zaten iddaalı isim de yok
Nebahat Çehre popi değil çok Hazal = Ceyda Ateş ayrıca Firuze'de Ceren Hindistan gini genç popi isimer var.
Sevdaluk'un tam kadrosunu bilmiyorsun bile eğer izlersen nasıl bir dizi göreceksin.

Nebahat Çehre popi değil çok Hazal = Ceyda Ateş ayrıca Firuze'de Ceren Hindistan gini genç popi isimer var.
Sevdaluk'un tam kadrosunu bilmiyorsun bile eğer izlersen nasıl bir dizi göreceksin.
nebahat çehre kendi yaş çevresinde popi bir isim onlar tv izlemiyor mu
ceyda=hazal nasıl oluyor mantık kurallarına ters

sevdaluk u izlettirmeye çalışma boşuna my yi bırakmam ama sen izle fare suratlı gülşah ı gördükçe maziyi hatırlar mutlu olursun

ayrıca firuze,sevdaluk tutmaz demiyorum diğer kanalların star,kanal d nin yanında iddaasız işler diyorum

Neboş diğer isimlere göre daha az popi onu diyorum hani olsada +25 Reyting verecek bir isim değil.

Hazal eşittir Ceyda derken popülerlik anlamında dedim iki isminden büyük bir fan kitlesi var başarılı dizilerde yer aldılar vb.

Sevdaluk'a iki hafta kaldı çalışmalar başladı seni bile izlettiricem panpam.

Yine antilik yaptıracan illa hata Show 2 ( Star TV. ) neysede Kanal D'nin 3 Reyting'lik dizileri mi iddialıymış. 😱 😱

iddaalı olmakla reyting ne alaka panpa
fatih de idaalı geldi veliaht yarışması da

zaten şu an 10 reyting getirecek isim bile bulamazsın ki

iddaalı olmakla reyting ne alaka panpa
fatih de idaalı geldi veliaht yarışması da

zaten şu an 10 reyting getirecek isim bile bulamazsın ki
Kıvanç ve Kenan'ın 9 Reyting'i vardır bence.

Ben Fatih'ide iddialı bulmadım ki size Kanal D'de diye iddialı gözükmüştür dizileri.

Kıvanç ve Kenan'ın 9 Reyting'i vardır bence.

Ben Fatih'ide iddialı bulmadım ki size Kanal D'de diye iddialı gözükmüştür dizileri.
ben de iddaalı bulmadım ama harcanan emek-para vb. şeyler fazlaydı ondan iddaalı dedim
kimsenin o ka edeceğini sanmıyorum

ben de iddaalı bulmadım ama harcanan emek-para vb. şeyler fazlaydı ondan iddaalı dedim
kimsenin o ka edeceğini sanmıyorum
Sevdaluk'un haberini ta Temmuz'da almıştım yani 5 aydır hazırlık yapılıyor ve Show TV büyük bir bütçe ayırdı dizi için asıl iddialı işte şu dizidir.
😎

Kanal D her dizisi için bir sürü haber çıkartıyor başlayana kadar o da iddialı gibi gözüküyor size.

ne alaka panpa her yeni dizi için haber çıkar

sevdaluk bence de iyi bir dizi en azından aşk tan daha iyi ama hürrem teyze geçit verir mi bilinmez

vadi düşmüş polatın saçma sapan tavırlarından dolayı olsa gerek en az 16 alması lazımdı

Unuttuğum bir yer daha var hatırlıyamadım sen ne zaman geldin ve niye geldin
))

Ayıpsın 40 senelik dostum gelmiş görsedim hiç selam vermez midim ?
)))

ne demek ya affettim gitti
zaten bende fazla küs duramam 40 yılın hatrı var alemto ..

ee görmeyeli neler neler yapıyorsun okul iş güç nasıl gidiyor

Aynı devam 40 yıllık dostum
) üni hayatına alışıyoruz işte sen neler yapıyon
)

biz alıştık okul hayatına diğer şeylerde aynen gidiyor zaten değişen bişey yok ben aynı ben sadece forumda bazı arkadaşlar nick değiştirmiş tanıyamadım bazı arkadaşlarda yeni katılmış forum aynı forum .. değerli dostum durum bundan ibaret