21 Kasım 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu arada Galip Derviş gerçekten iyi gidiyor. 45-60 dakika bile olsa dizilerin ayakta kalabileceğin gösteriyor gerçekten. Her dizi onun kadar olsa işte asıl kıyasıya mücadeleyi o zaman seyrederiz. Bir gecede 3 dizi, 8 kanal. Bu dizilerin arasından hangileri sıyrılıp 1. olabilir acaba? :)

O kadarlık yayınla çok iyi oran almış. Demekki Kanal D memnun ki değiştirmiyor. Ben eminim 23.00`te çok daha iyi gider. Totalde 4+, A/B`de 6`yı devirir. Bu dizinin geçen sene oranlarına bakan çok rahat anlar bunu. PT2 dizisi. 8 almışlığı bile var. :)

Bu arada Galip Derviş gerçekten iyi gidiyor. 45-60 dakika bile olsa dizilerin ayakta kalabileceğin gösteriyor gerçekten. Her dizi onun kadar olsa işte asıl kıyasıya mücadeleyi o zaman seyrederiz. Bir gecede 3 dizi, 8 kanal. Bu dizilerin arasından hangileri sıyrılıp 1. olabilir acaba? :)

O kadarlık yayınla çok iyi oran almış. Demekki Kanal D memnun ki değiştirmiyor. Ben eminim 23.00`te çok daha iyi gider. Totalde 4+, A/B`de 6`yı devirir. Bu dizinin geçen sene oranlarına bakan çok rahat anlar bunu. PT2 dizisi. 8 almışlığı bile var. :)
Galip Derviş süper part 2'de olsa uçar Ab'de :)

Kulağım çınladı gerçektende öylesine takılıyoruz Sbt sonuçlarına ciddiye alınacak bişey yok zaten ama nedense pazartesi Sbt'ye inanasım geliyo Karadayı 2 gruptada 1'inci oluyo :kiki:

pazartesi hep birlikte sbt ciyiz:) aslında bir kaç reyting şirketi olsada her gün birini övsek ama sayı konusunda sıkıntı var dön dolaş iki şirket:))

galip derviş başlarda ilginçti arada bir bakıyordum artık sıkmaya başladı yani konuyu çözdük sonunda derviş bir şekilde çözüyor olayı heyecan sıfır:)

galip derviş sakın değişmesin yoksa ben izleyemem :( yani ben 23:15ten sonra dizi izlemeyi sevmem ve izlemem o yüzden bırakmak istemiyorum böylesi çok daha iyi benim için hem gayet te iyi gidiyo dizi total 3 ab 4.8 :)

Son düzenleme:
galip derviş sakın değişmesin yoksa ben izleyemem:(yani ben 23:15ten sonra dizi izlemeyi sevmem ve izlemem o yüzden bırakmak istemiyorum böylesi çok daha iyi benim için hem gayet te iyi gidiyo dizi total 3 ab 4.8:)

23. 15 hürremin bitiş saati değil mi aynı zamanda :) saatin bayağı ilginç:)

show tv perşembe akşamları yabancı dizi yayınlamalı revenge,the o.c. ve ı m sorry ı love you yu yayınlamalı zaten hepsi 45 er dk 3 saat tutar işte hem sosyal medyada ses getirir reyting almasa da hem de millet orjinallerini görüp bizimkilere ''bunlar ne ıyyyykk'' der :D

bunu show tv ye ilet @mrt-06 :X

show tv perşembe akşamları yabancı dizi yayınlamalı revenge,the o.c. ve ı m sorry ı love you yu yayınlamalı zaten hepsi 45 er dk 3 saat tutar işte hem sosyal medyada ses getirir reyting almasa da hem de millet orjinallerini görüp bizimkilere ''bunlar ne ıyyyykk'' der :D

bunu show tv ye ilet @mrt-06 :X
2010 yılında haftasonu haber öncesi yayınlıyordu bir yabancı dizi ama ilk 100'e giremedi haftalarca yayından kaldırdı Show TV en son. :X :X

ona açıklama getirmiyor arkadaşlar :)
ama sbt de kaç reyting almış diye intikamla dalğa geçebiliyorlar tarafsız yorumun şahını yapıyorlar takdirlerimizi kazanıyorlar:)) @abay-06 nın kulağı çınlamıştır eminim:)
Bak senin için açıklama yapim kıymetini bil :))) beyazsoy gibi ':)))' bu hareketide yapim :)) .Dün vize sınavlarım bittikten sonra Çanakkaleden memlekete geldiğim için olabilir mi?

ona açıklama getirmiyor arkadaşlar :)
ama sbt de kaç reyting almış diye intikamla dalğa geçebiliyorlar tarafsız yorumun şahını yapıyorlar takdirlerimizi kazanıyorlar:)) @abay-06 nın kulağı çınlamıştır eminim:)
Bak senin için açıklama yapim kıymetini bil :))) beyazsoy gibi ':)))' bu hareketide yapim :)) .Dün vize sınavlarım bittikten sonra Çanakkaleden memlekete geldiğim için olabilir mi?

olabilir olabilir herşey olabilir insanlık hali:)

ama zamanın yoksa madem ya hiç yazmayacaksın yada tam yazacaksın işine gelen kısmı yetiştirebildin de işine gelmeyen kısma gelincemi zamanın tükendi?:)

ama zamanın yoksa madem ya hiç yazmayacaksın yada tam yazacaksın işine gelen kısmı yetiştirebildin de işine gelmeyen kısma gelincemi zamanın tükendi?:)

İşine gelmediğim kısımları göster cevap verim huzurlu yatamıcan yoksa bu gece sen :))

İşine gelmediğim kısımları göster cevap verim huzurlu yatamıcan yoksa bu gece sen :))

birde forum takılmasa izin verse yazacağızda foruma takıldık:)

işime gelmeyen değil işine gele yer dedim :) sen zamanım yoktu o yüzden tam açıklayamadım dediğine göre konuyuda biliyorsundur umarım:)