Sen de o zaman Trt yi şişiriyor deme.Trt yi şişiriyorsa Çakmayı da şişiriyor
arkadaşım önce adam ne demiş onu anla bir
Sen de o zaman Trt yi şişiriyor deme.Trt yi şişiriyorsa Çakmayı da şişiriyor
muhtesem yüzyıl 9 dakika reklamda 11 geçmisson reklama girdi
reyting sıralamasinda gani müjde çuvalladi
Bugün ki dizilere çakabilir.Ama kolaysa gücü yetiyorsa gelsin Vadinin karşına.Vadi çakmadan çakma yüzyıl korkudan bayılırçakma fena çakiyor
muhteşemin günü çarşambadır vadi gibi gün değiştirmez
Bugün ki dizilere çakabilir.Ama kolaysa gücü yetiyorsa gelsin Vadinin karşına.Vadi çakmadan çakma yüzyıl korkudan bayılır
şaka maka muhteşem fena düşüşte.... xemre nin buralara uğramadığından belli...bir ara sıra geliyor çd ye falan çatıp gidiyor....
Vadi gün değiştirmedi.Vadinin kendi günü Perşembedir.Hatta klasik bir söz vardır bilir misin?Kurtlar Vadisi kendi gününde kendi saatindemuhteşemin günü çarşambadır vadi gibi gün değiştirmez
Tamam yabir ara totali ab ile ayırıp da yap yorumu çd haaaa kulaklarını çekerim....
bir ara totali ab ile ayırıp da yap yorumu çd haaaa kulaklarını çekerim....
Vadi gün değiştirmedi.Vadinin kendi günü Perşembedir.Hatta klasik bir söz vardır bilir misin?Kurtlar Vadisi kendi gününde kendi saatinde
- - - Ekleme - - -
Tamam ya
23:00 - 23:15 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 11.82 , 2) KANALD: 4.29 , 3) SHOW: 4.04 , 4) TRT1: 2.35 , 5) ATV: 1.66
23:00 - 23:15 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 11.82 , 2) KANALD: 4.29 , 3) SHOW: 4.04 , 4) TRT1: 2.35 , 5) ATV: 1.66
kendi çapımda değil muhteşemin çapında eğleniyorum...yorumlarımı iyi okuyupta yap yorumunu... ha doğru bir ara 13 ü gördüydü..ama genellile 9-10.... senin çapın buysa ben bilmem orasını... birazdan benle iyi konuş diye yazma kendi mesajınla cevap yazıyorum ...son satırını oku ...byyyyyy..ne düsmesi 3 reyting artmıs gecen hafta 11 bu hafta 13 ü görmüs reklamlarda 9 bu hafta 11 2 reyting yükselmis neyin derdini yasiyon
kendi çapında egleniyon galba
kendi çapımda değil muhteşemin çapında eğleniyorum...yorumlarımı iyi okuyupta yap yorumunu... ha doğru bir ara 13 ü gördüydü..ama genellile 9-10.... senin çapın buysa ben bilmem orasını... birazdan benle iyi konuş diye yazma kendi mesajınla cevap yazıyorum ...son satırını oku ...byyyyyy..
yarin sbt reytinglerini gösterecegim sana + 12 üstü Sbt de almassa benim adım Mahoni Değil
Reyting İsini Senden Bin kat daha iyi anlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?