İşte smsi güçlü olmadığı için Berkay denmemeli diyorum ben. Aleyna denirse 3 güçlü SMS kapışır ve Batuhan olayı gibi olur
Düşündüğün gibi şekillenirse elenen isim Aleyna-İsot ikilisinden biri olur.
Peki neden elenmez ? Destekçisi çok olduğundan değil.Olabilir İsmail öyle düşünerek Berkayı dememiştir bakalım bugün ne olacak
------
İsot elenmez destekcisi çok eğer aleyna ayşe poyraz potası olursa bence ayşe gider
Şampiyonluğu kaybeder 😂😂O veda yarın olacak ama
İsmail alıp Aleyna derse ortalık karışır
Çoktan beri izlemiyorum da bölümlerde normalde hem az reklam giriyordu hem de max. 7 reklam çıkıyordu. Hala öyle mi süreleri uzadı mı.Tlc de dekorasyon programları izledim. Ama reklam sıkıntısı var , çok sık reklam giriyor programlara.
Reklam sayısını bilmiyorum , süresi az ama , yine de programın ikide bir bölünmesi izlerken yoruyor.Çoktan beri izlemiyorum da bölümlerde normalde hem az reklam giriyordu hem de max. 7 reklam çıkıyordu. Hala öyle mi süreleri uzadı mı.
Tabi haklısınız, zamanında sürelerin kısa olması çok rahat geliyordu. Teşekkürler.Reklam sayısını bilmiyorum , süresi az ama , yine de programın ikide bir bölünmesi izlerken yoruyor.
Yazının ilk paragrafının yaşanmaması adına A.Tarifi severlerini salavat zinciri için çağrıda bulunuyorum.O menemenli tanıtımdan sonra en çok laf atılan, tutmaz denilen dizinin şimdilik yaz dizileri arasında en yüksek reytingi alması şaşırtıcı. Ama açıkçası ben alternatifsizlikten bu reytingleri aldığını ve Kalp Yarası gelince düşeceğini düşünüyorum.
Kahraman Babam sanırım 8. bölüme kadar stok çekmiş bu gidişle o bölüm final olur. İlk 10'da olması iyi ama 2-3 bandıyla uzun süre gitmesi zor.
Maraşlı 5 küsür reytingle gün değiştirip final yapıyor gerçekten şaka gibi. ATV'nin bu kumarına değecek mi merak ediyorum.
Ada Masalı tekrarı iyi gitmiş o kadar umut verici istatistikten sonra bugün en az 4-5 almalı.