21 Haziran 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Reytingler çok düşük gitmiş .Tatara baktım güzel bi bölümde fakat final sahnesi yarım kalmış gibiydi final sahnesi daha güzel olabilirdi.

00:15 - 00:30 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 4.45
2) SHOW: 2.21
3) TRT1: 1.54

Arka Sokaklar yaza rağmen çok iyi gitmiş anlıklarda, iki grupta da birinci olacak gibi.

Her Şey Yolunda Merkez de iki anlıkta 5 reytingi geçerek yaz için kanalına umut vermiş.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Totalde Arka Sokaklar, Ab grubunda ise Tuhaf Taksi zirvede yer alabilir.

SBT'ye göre Herşey Yolunda Merkez çok iyi gitmiş.

Tuhaf Taksi çok iyi başlamış SBT reyting ölçümlerine göre.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Arka Sokaklar yükselmiş totalde ve iki grupta da zirvede yer almış. Tebrikler. A/B`si çok düşük ama.

Tuhaf Taksi iyi başlamış sayılır. Gelecek hafta ne olur bilinmez.

Tatar Ramazan çökmüş, erkenden kocamış. Totalde 3, A/B`de 2 reytinge kadar düşmüş. Totade 4 reytingi beğenmeyenlere ders olsun. A/B`yi söylemiyorum bile. İşte PT1 böyle yapar adamı.

Ben demiştim hemen sevinmeyin diye.
Sonra da biz güleriz diye.
Hani siz Yalan Dünya için diyordunuz ya ilk hafta gazı diye işte bu da ilk hafta gazıydı. Yalan Dünya yeniden gaz aldı ama Tatar Ramazan tosladı gibi.
reytinge gülüyordunuz Tatar 3 almış.

Aslında haklısınız boşluk dizisi bile değilmiş. Dün boşluktu orda bile 2-3 reyting almış.

muhahahaha

- - - Ekleme - - -

2 diyo ya

he deniz he 2 almış tatar

tatar ramazan müthiş gitmiş bi geçen hafta 6 almıştı onun dışında 4-5 alıyodu çok iyi boşluk dizisi diyenlere güzel bi cevap oldu

biz sana her hafta gülüyoruz zaten revan kardeş
2 alacak geçmiş olsun mesajları arasında 5 i geçti arkayla arasında 1 reyting bile yok hahaha
2 aldı 2

Haftaya Tatar Ramazan düşecektir görürsünüz.

Tatara boşluk dizisi diyenler cevaplarını çok güzel bir şekilde almış

Son düzenleme: