xBUGRAx
Emekli
23:15 - 23:30 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) KANALD: 4.34 2) FOX: 2.51 3) SMNYL TV: 2.38 4) STAR: 2.27 5) SHOW: 1.96
yavaş yavaş güzel kardeşim dur hele daha yeni geldi 2 reyting alır dip yapar diyenler çok güzel cevaplarını aldılar boşluk dizisi diyenler çok güzel cevaplarını aldılar 10 reytingi kurtlar vadisi dışında gören dizi mi var güldürme beni yaz geldi artık yeni sezonda zirveyi alınca güleriz beraber
muhahahaha
- - - Ekleme - - -
2 diyo ya
Iyi güldüm
Tatar Ramazan boşluk dizisi olduğunu kanıtladı. Totalde 6 alırken şimdi anca 5 alabilmiş.
He @takas zirveyi alması an meselesi. Aradaki 2 reytingi PT2`de kapatamadı şimdi mi kapatacak?
- - - Ekleme - - -
Hemen de sevinmişiz. Yalan Dünya da ilk gün değiştirince böyle sevinmiştim 9 reyting alınca ama kendi ağzınla söylemiştin düşüş yaşayacak diye. Tatar Ramazan da gelecek hafta 3-4 anca alır biz de o zaman güleriz.
Boşluk dizisi olduğunu kanıtlamış zaten daha ne?
- - - Ekleme - - -
En iyi yaptığı şey.
bu smilei bütün cümlelerine koyuyor sanki haklıymış gibi. Allah bilir evde sinirden neleri kırıyordur...
he deniz he 2 almış tatar
tatar ramazan müthiş gitmiş bi geçen hafta 6 almıştı onun dışında 4-5 alıyodu çok iyi boşluk dizisi diyenlere güzel bi cevap oldu
Onda bile alamaz bence. Diloş geçer onu gelecek hafta.
- - - Ekleme - - -
Tatar Ramazanın yayından kaldırılacağını düşünüyorum. Buraya yazıyorum 20 bölüme varmadan yayından kaldırılacak. İsteyen kayıt etsin yine. Gelecek hafta da biz güleriz.
biz sana her hafta gülüyoruz zaten revan kardeş 2 alacak geçmiş olsun mesajları arasında 5 i geçti arkayla arasında 1 reyting bile yok hahaha 2 aldı 2
Haftaya Tatar Ramazan düşecektir görürsünüz.
Tatara boşluk dizisi diyenler cevaplarını çok güzel bir şekilde almış