21 Haziran 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Reytingler çok düşük gitmiş .Tatara baktım güzel bi bölümde fakat final sahnesi yarım kalmış gibiydi final sahnesi daha güzel olabilirdi.

00:15 - 00:30 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 4.45
2) SHOW: 2.21
3) TRT1: 1.54

Arka Sokaklar yaza rağmen çok iyi gitmiş anlıklarda, iki grupta da birinci olacak gibi.

Her Şey Yolunda Merkez de iki anlıkta 5 reytingi geçerek yaz için kanalına umut vermiş.

Tuhaf Taksi çok iyi başlamış SBT reyting ölçümlerine göre.

Arka Sokaklar yükselmiş totalde ve iki grupta da zirvede yer almış. Tebrikler. A/B`si çok düşük ama.

Tuhaf Taksi iyi başlamış sayılır. Gelecek hafta ne olur bilinmez.

Tatar Ramazan çökmüş, erkenden kocamış. Totalde 3, A/B`de 2 reytinge kadar düşmüş. Totade 4 reytingi beğenmeyenlere ders olsun. A/B`yi söylemiyorum bile. İşte PT1 böyle yapar adamı. :D

Ben demiştim hemen sevinmeyin diye. :(:( Sonra da biz güleriz diye. :( Hani siz Yalan Dünya için diyordunuz ya ilk hafta gazı diye işte bu da ilk hafta gazıydı. Yalan Dünya yeniden gaz aldı ama Tatar Ramazan tosladı gibi. :( reytinge gülüyordunuz Tatar 3 almış. :(

Aslında haklısınız boşluk dizisi bile değilmiş. Dün boşluktu orda bile 2-3 reyting almış. :(

TATAR RAMAZAN a boşluk dizisi diyenler gülenler 2 reyting bile alamaz diyenler nerdesiniz 5 i geçmiş ve zirveyi alması an meselesi neymiş çok iddaalı konuşmamak lazımmış @denizz19 @RevaN :wink: anlatabildim mi ama bence boşluktan almıştır bu reytingi ahaha :kiki: gülmeye ve güldürmeye devam :kiki:

yavaş yavaş güzel kardeşim dur hele daha yeni geldi 2 reyting alır dip yapar diyenler çok güzel cevaplarını aldılar boşluk dizisi diyenler çok güzel cevaplarını aldılar :kiki: 10 reytingi kurtlar vadisi dışında gören dizi mi var güldürme beni yaz geldi artık yeni sezonda zirveyi alınca güleriz beraber :D

muhahahaha :kiki: :kiki:

- - - Ekleme - - -

2 diyo ya :kiki: :kiki:

Tatar Ramazan boşluk dizisi olduğunu kanıtladı. Totalde 6 alırken şimdi anca 5 alabilmiş.

He @takas zirveyi alması an meselesi. Aradaki 2 reytingi PT2`de kapatamadı şimdi mi kapatacak? :kiki:

- - - Ekleme - - -

Hemen de sevinmişiz. Yalan Dünya da ilk gün değiştirince böyle sevinmiştim 9 reyting alınca ama kendi ağzınla söylemiştin düşüş yaşayacak diye.
Tatar Ramazan da gelecek hafta 3-4 anca alır biz de o zaman güleriz.

Boşluk dizisi olduğunu kanıtlamış zaten daha ne?

- - - Ekleme - - -

En iyi yaptığı şey.

bu s
:kiki:milei bütün cümlelerine koyuyor sanki haklıymış gibi. Allah bilir evde sinirden neleri kırıyordur...

he deniz he 2 almış tatar :kiki:
tatar ramazan müthiş gitmiş bi geçen hafta 6 almıştı onun dışında 4-5 alıyodu çok iyi boşluk dizisi diyenlere güzel bi cevap oldu :kiki:

Onda bile alamaz bence. Diloş geçer onu gelecek hafta. :D

- - - Ekleme - - -

Tatar Ramazanın yayından kaldırılacağını düşünüyorum. Buraya yazıyorum 20 bölüme varmadan yayından kaldırılacak. İsteyen kayıt etsin yine.
Gelecek hafta da biz güleriz. :X

biz sana her hafta gülüyoruz zaten revan kardeş :kiki: 2 alacak geçmiş olsun mesajları arasında 5 i geçti arkayla arasında 1 reyting bile yok hahaha :kiki: 2 aldı 2 :kiki:

Haftaya Tatar Ramazan düşecektir görürsünüz. :)

Tatara boşluk dizisi diyenler cevaplarını çok güzel bir şekilde almış

Son düzenleme: