Belki gelecek hafta ters tepip düşecek. En iyisi 3. bölümden sonraki reytinglere bakıp karar vermek.EHHŞ ilk bölüm için güzel başladı inat etme de izle şu diziyi. @kerem
Belki gelecek hafta ters tepip düşecek. En iyisi 3. bölümden sonraki reytinglere bakıp karar vermek.EHHŞ ilk bölüm için güzel başladı inat etme de izle şu diziyi. @kerem
İlk bölüm güzel, sosyal medyada beğenen pek çok insan var, günün en çok izlenen dizisi senaryoyla birlikte reytinglerini de batırıyor yani yükselmesi için şartlar müsait.Belki gelecek hafta ters tepip düşecek. En iyisi 3. bölümden sonraki reytinglere bakıp karar vermek.
Aklıma EKYA'nın 11.51 reytingi geldi.Aman Reis Duymasın nedir geçen sezonun zirvedeki dizisini bile geçmiş, KV ve EDHO izleyicileri cidden insanı hayrete düşürüyor. En son Nasipse Olur 9 reyting aldığı zaman bu kadar şaşırmıştım ama hem yılbaşı zamanıydı hem de o film daha sıcaktı da yani.
Masumlar Apartmanı kötü düşmüş, rakibi de dişini göstermiş. Kış gelmeden 10+ imkansız hatta kışın da bence 10+ alamaz artık.
Evlilik Hakkında Her Şey çok güzel başlamış, ilk bölümden her ne kadar biraz karışık gelse de hafif bir dizi, bu yüzden oranlarına sevindim. Umarım kısa sürede oranlarını 7-8 civarlarına sabitler.
Ada Masalı'nın 0 tehlikesi var derken o yükselmiş Baht Oyunu batmış, gönül isterdi ki Baht Oyunu gün değiştirsin ve bir süre daha rahatça devam etsin.
Ada Masalı da yükselmeyi başarmış, yine de sanırım gün değişikliği olursa kendisi adına daha hayırlı olacaktır.
FOX, Juli siyah ekran koysunlar izlenir.Aklıma EKYA'nin 11.51 reytingi geldi.
Masumlar'a ihanet etmek istemiyorum.İlk bölüm güzel, sosyal medyada beğenen pek çok insan var, günün en çok izlenen dizisi senaryoyla birlikte reytinglerini de batırıyor yani yükselmesi için şartlar müsait.
Ona kendi senaristleri ihanet etti sen etsen ne olacak. Hadi süresi kısa olsa neyse de her hafta 2 saatini eski tadından çok uzak olan bir senaryoyla harcamak istediğine emin misin.Masumlar'a ihanet etmek istemiyorum.
Değilim ama bu yoğunluk arasında yeni dizi izlemek de mantıklı gelmiyor. Film bile izleyemez oldum artık, dizilere başlamaya hevesim de kalmadı. Hepsi illa ki bir yerde saçmalayacak çünkü. Bunu bile bile izlemek istemiyorum artık.Ona kendi senaristleri ihanet etti sen etsen ne olacak. Hadi süresi kısa olsa neyse de her hafta 2 saatini eski tadından çok uzak olan bir senaryoyla harcamak istediğine emin misin.
KV 13 yıl, EDHO 6 yıl biz sevdiğimiz zaman tam severizAman Reis Duymasın nedir geçen sezonun zirvedeki dizisini bile geçmiş, KV ve EDHO izleyicileri cidden insanı hayrete düşürüyor.