21 Eylül 2021 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
EHHŞ beklediğimden daha iyi başlamış. İzlemeyi düşündüğüm bir iş değildi ama ilk bölümü beğendim. Daha da yükseleceğini düşünüyorum. Geçen yıl Masumlar Apartmanı izliyordum ama sezon sonuna doğru hiç bir yere varmayan senaryosu nedeniyle diziyi bırakmıştım. Bu sezon başında her şeyin en başa dönmesi seyirciyi daha da uzaklaştıracaktır. Geçen yılki oranlara ulaşacağını sanmıyorum.

Ada Masalı ve Baht Oyunu, EDHO gelene kadar devam ederler. EDHO bu iki kadın ağırlıklı dizinin arasından sıyrılıp tekrar tüm kategorilerde gün birincisi olabilir mi acaba?

Bu arada Masumlar Apartmanı dün 1 saat 57 dakika sürmüş. Alıştık dizilerin sürelerini 2 saat 30 dakika'dan fazla görmeye şimdi böyle görünce ilginç geldi, tebrikler.

Reactions: 12.Adam and cookies
Aman Reis Duymasın zirvede EDHO izleyicisi bir başka be kardeşim böyle bir 2-3 sezon daha giderler

Reactions: cookies
Kalp yarasını unutma
------

Bu arada Masumlar Apartmanı dün 1 saat 57 dakika sürmüş. Alıştık dizilerin sürelerini 2 saat 30 dakika'dan fazla görmeye şimdi böyle görünce ilginç geldi, tebrikler.
Medyapımın dizileri daha kısa sürüyo
@Emre Ozansoy

Masumlar batmaya devam ediyor.
Dizinin sadık izleyicileri bile beğenmemişken şaşırtmıyor gerçi. Ta 10. bölümde bu gidişat başlamıştı ama yavaş yavaş herkesin anladığını görmek güzel. Daha önce de dediğim gibi o vizyonsuz senaristlerle daha çok düşeceği kesin çünkü tek bildikleri vıcık vıcık Yeşilçam romantizmine sığınmak. Keşke senarist hanım sosyal medyada insanlara laf yetiştireceğine daha iyi bir kurgu yapsaydı da geçen sezon 16-17'leri gören dizi bu kadar düşmeseydi. Tebrikler Farah.

EHHŞ ilk bölüm için çok iyi başlamış.
Masumlar'dan sıkılan kitleyi kendisine çeker diye düşünmüştüm ve nitekim öyle de olmuş. Gelecek hafta AB'de 5-6 bandını göreceğinden eminim çünkü o potansiyel fazlasıyla var. Aldatma konusuyla Total'e de hitap edecektir hatta. Demek ki uyarlamayı iyi yapınca 2 reytingten fazlası da geliyormuş.

Aman Reis Duymasın EDHO etkisiyle çok iyi gitmiş. Bu sene TV'de ilk kez yayınlanıp bu kadar iyi reyting alabilen bir yerli film olmamıştı sanırım. (Eltilerin Savaşı'nı saymıyorum zaten gişede 3 milyon izlenen filmin o kadar izlenmesi normaldi.)

Ada Masalı Baht Oyunu'yla aradaki farkı kapatmış ama ikisinin de konuşmaya değecek bir yanı yok maalesef.

Med-mf uyarlamada zirve

Ada Masalı 0'a inecek derken yükselmiş, Baht Oyunu çökmüş bu kez
İbo Show olmasa Ada Masalı'nı Cumartesi'ye koyabilirdi Star. Baht Oyunu için de haftasonu diyordum ama Kanal D doldurdu.

1-2 reyting alan 2 dizi,Evlilik Hakkında Her Şey, Masterchef ve bir film karşısında Masumlar Apartmanı erimiş. Bu sezon zor geçecek gibi dizi için.

Dün lig maçları da vardı o da bir etken fakat Masumlar Apartmanı senaristlerine çok iş düşüyor, senaryoda ve kurguda köklü revizyonlar gerekiyor. Bu hata Alev Alev'de de yapıldı.
Senarist hanımlar kendinizi toplayın, cast ve hikaye avantajınız var bunu sakın unutmayın.
Yaprak Dökümü'nü Ece&Melek 175 bölüm açık ara 18-20 reytingle götürdü, örnek alın. Daha 40 bölümden böyle hatalar çok yanlış.

Reactions: Aserat
https://twitter.com/x/status/1433883247549759490

Reactions: 12.Adam and Yiğitt
Suçu Farah'a atmak senarist hanımların yetersizliğini haklı çıkarmıyor çünkü o kötü gidişat zaten vardı ve Farah da bu yüzden ayrılmak zorunda kaldı. Sezona iyi hazırlanmadılarsa sadece senaristlerin suçu. O hanımların vasatlığı 10. bölümden sonra ayyuka çıkmıştı ama insanların anlaması geç sürdü neyse ki dediğime geliniyor sonunda.

Bomboş salı gününde daha iyi reyting alabilsin zaten ayıptır.
Hem daha sezon yeni başladı o kadar emin konuşma derim.

Bomboş salı; beşiktaş lig maçı, evlilik hakkında her şey, masterchef
aynen baya boşmuş

Geçen sezon böyle şeyler yoktu, Farah ayrılınca durum zora düştü bunu kabullensen artık iyi olacak, Farah olsaydı senaristler yazın böyle kara kara düşünmezdi herhalde? Melisa Ş. girmeyecekti mesela?

Ben de sana aynısı diyorum; sezon yeni başladı bu kadar emin konuşma daha çok sular akacak

Reactions: 12.Adam
Masumlar Apartmanı için öyle yorumlar yazılmış ki gören de bitti sanacak.
Bu hafta Gönül Dağı, Kardeşlerim de düşüş yaşadı. Abartmayın düşer kalkar. Belli olmaz bu işler.

İşte ben de diyorum ki Farah çıkmış olabilir ama illa o çıktı diye yerine çakma İnci'yi getirmeleri kolaycılıklarını gösteriyor. Oysa işi hikayenin gerçek haline bağlamak için güzel fırsattı ama bir tane takıntılı kızı alıp göze sokup sokup dururlarsa sonuç da böyle olur.

Evet bence de emin konuşmayayım nasılsa daha çok düşecek o zaman asıl dalgamı geçerim.

Tatlı rüyalar sana

Aman Reis Duymasın nedir geçen sezonun zirvedeki dizisini bile geçmiş, KV ve EDHO izleyicileri cidden insanı hayrete düşürüyor.
En son Nasipse Olur 9 reyting aldığı zaman bu kadar şaşırmıştım ama hem yılbaşı zamanıydı hem de o film daha sıcaktı da yani.

Masumlar Apartmanı kötü düşmüş, rakibi de dişini göstermiş. Kış gelmeden 10+ imkansız hatta kışın da bence 10+ alamaz artık.

Evlilik Hakkında Her Şey çok güzel başlamış, ilk bölümden her ne kadar biraz karışık gelse de hafif bir dizi, bu yüzden oranlarına sevindim. Umarım kısa sürede oranlarını 7-8 civarlarına sabitler.

Ada Masalı'nın 0 tehlikesi var derken o yükselmiş Baht Oyunu batmış, gönül isterdi ki Baht Oyunu gün değiştirsin ve bir süre daha rahatça devam etsin.

Ada Masalı da yükselmeyi başarmış, yine de sanırım gün değişikliği olursa kendisi adına daha hayırlı olacaktır.

EHHŞ ilk bölüm için güzel başladı inat etme de izle şu diziyi.
@kerem