21 Eylül 2021 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
Reyting-Sonuclari-Fav10.jpg

Dün akşamın reyting sonuçları belli oldu.
Total'de 'Müge Anlı ile Tatlı Sert', AB ve ABC1'de 'Masumlar Apartmanı' zirvede!
  • 'Masumlar Apartmanı' yeni sezonun 2. bölümüyle geçen haftaya göre dikkat çekici bir düşüş yaşadı.​
  • FOX'un yeni dizisi 'Evlilik Hakkında Her Şey' AB ve ABC1'de ilk 5'e girerek umut verici bir açılış yaptı.​
  • 'Aman Reis Duymasın' filmi TV'deki ilk gösteriminde Total'de 2. olarak büyük başarıya ulaştı.​
  • 'Baht Oyunu' ve 'Ada Masalı' ise tüm gruplarda ilk 10 dışında kaldı.​

screenshot-1-nKgQ.jpg

reyting-son-2.jpg

------

Son düzenleme:
EHHŞ'ye bakarım belki sonradan.

Şimdilik TV izlemiyorum.

Evlilik Hakkında Her Şey 'e baktım. Gayet güzel bir ilk bölümdü. Beğeneceğimi sanmıyordum ama iyi bir iş ortaya çıkarmışlar.

Masumlar Apartmanı etkilenmiş EHHŞ'den haftaya da etkilenir ve yükselmez artık bu oranlarda gidip gelir :(

EHHŞ iyi açılış yapmış haftaya zirveyi kesin alır :Z

Baht Oyunu çökmüş 3,4 hafta arkasından ba bay deriz :A

Ada Masalı rakiplere rağmen yükselmiş Star'ın yeni dizisi yayına girsin çeker fişini bence yeni diziyi beklememeli :A

Masumlar Apartmanı İnci ile devam etseydi sezonu çok iyi devam ederdi amma yeni hikaye ile daha ikinci bölümden düşüşe geçmiş. Hem de baya 0.6-1 reyting arası düşmüş. Diğer diziler başlayınca daha da etkilenir bence.

Dün 10-15 dk bakdım, Melisa Şenolsun diziye asla uymamış ve baydı izlerken sahneler.
------

Evlilik hakkında herşey beni şaşırtdı açıkcası, baya umut veriyor reytingleri.

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Ruhsal çöküntülü diziden beklenen çöküş gelmiş :F Daha Salı'ya taş gibi kitlesi olan EDHO gelecek, kanalın DEK gibi sezon sonuna kadar sabredip etmeyeceğini merak ediyorum :A

EHHŞ iyi açılış yapmış, bol tekrarla haftaya 6-7 bandına sağlam bir yükseliş yapabilir. EDHO gelene kadar ciddi bir rakibinin olmaması da büyük avantaj.

Yaz dizilerinin reytinglerinin düşmesi normal. AMİ dışındaki bütün yaz dizileri Ekim sonuna kadar final yapar.

'Masumlar Apartmanı' oranlarında pek değişiklik olmamış ama ben düşeceğini düşünmüyorum. İzleyici ekrana döndükçe reytingleri yükselecektir, geçen sezon oranlarına ulaşamasa bile yine kanalı rahat bir şekilde kurtaracaktır. Ek olarak senaryonun başa dönmesinin olumsuz olacağını düşünenlerdenim, ilerleme sağlanması gerekiyor. Safiye, Gülben, Han tam iyileşmeye başlamış diyorduk, umut dolmaya başlıyorduk ki sezon bir açıldı her şey daha kötü olmuş. Han eşini ve çocuğunu kaybetti, onu anlayabiliyorum ama Safiye'nin daha kötü hale gelmesini anlayamıyorum. Benim gibi düşünen onlarca yorum okudum, senaryoda biraz ilerleme sağlanması lazım. Ek olarak Melisa Şenolsun'un karakterine de tam ısındım diyemem, sezonun ilk bölümünden gelmesi yerine birkaç bölüm sonra gelse daha iyi olmaz mıydı? Bence çok daha iyi olurdu. Neyse bence dizinin tadı ve havası gayet iyi, eminim yükselecektir. :X

'EHHŞ' iyi başlamış, beklediğimden epey iyi. Gerçi çok tanıtım da yapıldı, fazla da şaşırmadım o nedenle. Bol tekrarla yerini iyice sağlamlaştıracaktır, sevindim güzel oranlar almasına.

Baht Oyunu özellikle AB'de çok kötü gitmiş. Bu reytingler ile kanal fazla dayanmaz.

Ada Masalı bu hafta biraz toparlanmış ama genel olarak baktığımızda baya düşük gidiyor.

ATV'de yayınlanan film TOTAL'de Masumlar Apartmanı'nı bile geçmiş.

EHHŞ beklediğimden çok daha iyi giriş yapmış. ilerleyen haftalarda zirveyi görebilir.

Ada Masalı ab'de güzel yükselmiş tabi bu oranlarla devam etmesi mucize ama senaryo bozmadan gayet iyi kendini izleten bir iş haftayada yükselirse Baht Oyunu gittikten sonra 3-4 oranlara ulaşabilir aslında..

Evlilik Hakkında Her Şey çok iyi başlamış haftaya tüm gruplarda 5-6 reyting alır kesin tuttu diyebilirim bu dizi için.