21 Eylül 2014 Pazar Reyting Sonuçları

Hicrandan kısa sürede final haberi gelir.. Kanal D'nin başlayacak yeni dizilerinden biri büyük ihtimal pazar olacak.

Tapatalk 2

Kucuk Gelin 5.1 rating alarak zirvedeki yerini korumus bu sezon zirvenin tek sahibi olacak anlasilan. :)
O Hayat Benim iyi ratingler almaya devam ediyor, tebrikler.
Kacak Gelinler yeni gunune iyi baslamis.
Yetenek Sizsiniz iyi oranlar almis umarim bu yukselis devam eder.
Bana Artik Hicran De yukselmis ama 8.sirada hala basarili sayilmaz, bakalim haftaya ne yapacak.

O Hayat Benim iyi gidiyor. Totalde yükselmiş. Hicran da iyi oranlar almış. Dizi daha da yükselecektir. Kaçak Gelinler fena gitmemiş ama pazarteside kalmalıydı bu dizi. Daha iyi giderdi. Aşktan Kaçılmaz çökmüş. Bu oranlarla uzun süremez Kalp Hırsızı da iflah olmaz gibi geliyor artık. Atv de bu sezon dikiş tutturamıyor.

Kucuk Gelin 5.1 rating alarak zirvedeki yerini korumus bu sezon zirvenin tek sahibi olacak anlasilan. :)
O Hayat Benim iyi ratingler almaya devam ediyor, tebrikler.
Kacak Gelinler yeni gunune iyi baslamis.
Yetenek Sizsiniz iyi oranlar almis umarim bu yukselis devam eder.
Bana Artik Hicran De yukselmis ama 8.sirada hala basarili sayilmaz, bakalim haftaya ne yapacak.
Küçük Gelin ile O Hayat Benim nerdeyse aynı reytingleri almışlar total grubunda zirvenin tek sahibi değil yani

O Hayat Benim Hak ettiği yerde
Hicran yükselmiş ama kanala yeter mi bilmem
KG Fena gitmemiş
Kalp Hırsızı düşmüş
Aşktan Kaçılmaz haftaya Final :D

bana artık hicran ab 4 oranla yükseliş sağlamış ama totelde 2 reytinge devam ederse eğer kanal d gibi bir kanalda tehrikeye girebilir bence ilk sezonu en azından toteldede 4 reyting ortalama yakalamak zorundalar bence 🙂🙂

kalp hırsızı böyle bir dizi neden yaıldı acaba mine hanım nasıl kabul etti böyle bir diziyi hiç anlamıyorum 10.bölümü göremicekleri çok açık ortada 🙂🙂

tv8 yine 2-3 ortalamada kalmış acunun yapımları 2-3 reytingte sınırlı kalmaya devam edicektir 4 reytingi bu sezon hiçbir yarışmasında göremicekler bence ohhh olsun brazda 🙂🙂

Bana Artık Hicran De, Kanal D'nin yaptığı üvey evlat muamelesine rağmen ab ve abc1'de 2.olmayı başarmış. Kanal bol tekrar verirse(!) dizi totalde de yükselecektir. :)

O Hayat Benim günün en başarılı yapımı olmuş. :)

Kalp Hırsızı kötü bir dizi rakip gelince çökeceği belliydi ve öyle de olmuş. :)

Kaçak Gelinler iyi gitmiş gün değişikliğine rağmen.

Acun fena gitmemiş.

O Hayat benim çok iyi gitmiş . Küçük Gelin zirveyi bırakacak gibi
Bana Artık Hicran de çok iyi yükseliş yakalamış. Aşktan Kaçılmaz da yükselseydi iyi olurdu
ACUN'un korkusundan kanallar pazar gününe dizi koyamıyordu Pazar günü artık daha kaliteli diziler var. Reytingler her diziye biraz biraz bölünmüş
Kaçak Gelinlerde yeni gününde iyi gitmiş

Bu sene diziler resmen hüsran yaşıyor. En zor dediğimiz günler dökülüyor.

Çarşamba ve Pazar dökülüyor, Cumartesi bi Kiraz Mevsimi var güçlü, Salı bir Küçük Ağa. Pazartesi, Perşembe ve Cuma en zor günler. En zoru şu an Cuma.

Kanal D böyle giderse ilk olarak Pazar'ı boşaltacak. Sıraya bakmayalım, Hicranın A/B`de aldığı 4 reyting. Eğer yükselmezse Kanal D acımaz.

Çarşambayı da acil boşaltsın. Bu 2 güne 2 yeni dizi gelir. En sona kadar denerler. Sonra jokerler Yalan Dünya, Galip Derviş ve Ankaranın Dikmeni girer.

Böyle giderse zaten Çarşambaya Yalan Dünya, Pazara Ankaranın Dikmeni gelir.

Bana Artık Hicran De beklediğim gibi A/B'de yükselmiş. Eğer kanal sabreder ve dizini yerinden oynatmazsa bir kaç bölüme A/B'de 6 üstü reytinglere yükselir bence.

O Hayat Benim kendi ortalamasında gidiyor.

Kaçak Gelinler ben daha düşük gider diye düşünüyordum ama yeni gününde çok iyi başlamış.

Coğu kişi hicran tam yüksekememiş, sıraya bakmıyalım diyor ama heralde yeni başlayan bu dizinin sadece 1 kere tekrarını vererek ve 2. Bölümğnde 4 blok koyarak ne bekliyodunuz ? Total 6 ab 10'a mı çıkmasını. Evet total dr düşük ama bunun sorumlusu kanal. Çoğu kişi hicran'ın ilk bölümünü izlememiş, habersizdir. Tüm bunlara rağmen ab ve abc de gayet iyi bence. Birde pazar günü çok saçma bi karar oldu dizi için. Onun da etkisi var tabii..

eğer haftaya kaçak gelinler starda olmazsa ve bol tekrarı verilirse hicranın total 4 ab 5.5 üstüne çıkar.

Yst beklemtinin altında. Kalp hırsızı çökmüş. Aşktan kaçınılmaz umutsuz vak'a. Ohb başarılı.

bomboş bir gün beyaz karanfil gelse bu güne ambargo uygulayabilir ama ben haftaiçi olmasını isterim cuma olsun izleyelim
bu güne mutlaka sağlam bi iş gelmeli reyting inanılmaz düşük diğer günler diziler birbirini yiyor bugün bomboş oysa ki :D

bana hicran de kısa sürede bitirilecektir 3 reyting bile alamamış diğer gruplarda da reytingi iyi değil kanal d acımaz

Coğu kişi hicran tam yüksekememiş, sıraya bakmıyalım diyor ama heralde yeni başlayan bu dizinin sadece 1 kere tekrarını vererek ve 2. Bölümğnde 4 blok koyarak ne bekliyodunuz ? Total 6 ab 10'a mı çıkmasını. Evet total dr düşük ama bunun sorumlusu kanal. Çoğu kişi hicran'ın ilk bölümünü izlememiş, habersizdir. Tüm bunlara rağmen ab ve abc de gayet iyi bence. Birde pazar günü çok saçma bi karar oldu dizi için. Onun da etkisi var tabii..

eğer haftaya kaçak gelinler starda olmazsa ve bol tekrarı verilirse hicranın total 4 ab 5.5 üstüne çıkar.

Yst beklemtinin altında. Kalp hırsızı çökmüş. Aşktan kaçınılmaz umutsuz vak'a. Ohb başarılı.
Yukarıda yazdım görmüşsündür belki Kanal D Hicran'a resmen üvey evlat muamelesi yapıyor. 1 tekrarla ne yapacaktı yani dizi bence gayet iyi giderek Kanal D'ye gereken cevabı vermiş.

Kanal Hicran'ı harcamaya çalışıyor bu belli inşallah Hicran önümüzdeki hafta zirveyi ele geçirir de Kanal D'ye yine cevabını verir. :D

@Bully kesinlikle katılıyorum. :d Bi planı var kanalın ama ney olduğunu tahmin edemiyorum.. Bu kadar geri planda tutulmasının amacı gün değiştirmekse eğer çok geçmeden değiştirsinler o zaman. Ne diyim artık :) bu hafta iyi zaman diliminde verilen bol tekrarlarla ab'de 5.5 üstüne çıkar..

@Bully kesinlikle katılıyorum. :D Bi planı var kanalın ama ney olduğunu tahmin edemiyorum.. Bu kadar geri planda tutulmasının amacı gün değiştirmekse eğer çok geçmeden değiştirsinler o zaman. Ne diyim artık :) bu hafta iyi zaman diliminde verilen bol tekrarlarla ab'de 5.5 üstüne çıkar..
Gün değiştireceğini sanmıyorum değiştirse hangi güne geçecek tüm günler dolu. :D

Kanal Hicran'a gereken önemi vermiyor gerek tekrar gerek tanıtım bakımından. İnşallah bu hafta diziye değer vermeye karar verir kanal. :) Yükselebileceği çok belli çünkü. :)

O Hayat Benim gayet iyi reytingler almış.
Bana Artık Hicran De total grubunda berbat ab'de ise iyi oranlar almış. [emoji2]

o hayat benim ile karşılaşan hicran hicran dolu bir reyting almış @yakup09 öbgz yi yazan adam mı yaziyidi :A

güccük gelin iyi gidiyor
şu boşluğa bakın kaçak gelinler bile ab :F