Kayıp Şehir ile Dila Hanımın arasında uçurum yok. Oranları toplasak Kayıp Şehir daha önde. Hem deözetsiz başlamasına rağmen
Kayıp Şehirin özetsizi başlaması daha iyi oldu.Çünkü saat 20.00dan 21.00a kadar yeni bölümü başlayan sadece o idi.
Kayıp Şehir ile Dila Hanımın arasında uçurum yok. Oranları toplasak Kayıp Şehir daha önde. Hem deözetsiz başlamasına rağmen
ekledim ben
acun bugun birinci özeti ikinci
AFK Emir'in Yolu SBT'de daha yüksek çikmis..
Bu arada TNS'de reytingler az çikiyor nedense SBT'ye göre..
Ne kadar çabuk başlarsa başlasın 22-23 arası aldığı reyting, 20-21 arası aldığı reytinglerden daha fazla olurdu. Hem de dizinin süresi 1 saat 22 dakika ve 21.30'da bitti. Bu da çok erken bir saat. Bir az devam etmeliydiKayıp Şehirin özetsizi başlaması daha iyi oldu.Çünkü saat 20.00dan 21.00a kadar yeni bölümü başlayan sadece o idi.
ekledim ben
acun bugun birinci özeti ikinci
bugün acundan sonra suda kokmuş balıklar var acunun etkisiyle 10 civarı reyting alacak))
Uçmuş resmenŞubat totalde 38 ab de 33.olmuş süper dizi ya
bugün acundan sonra suda kokmuş balıklar var acunun etkisiyle 10 civarı reyting alacak))
Uçmuş resmen
Küçük Sırların 30 daikalık tekrarı 26.cı olup 15 share aldığında bana görende 20 reyting aldı sanır diyen sen bu reytinge süper diyorsun
Kanal D Perşembe ve Cuma hariç kalan 5 gün atv'den önde. Kim kimi eziyor sen düşün. Perşembe de Kanal D'ninolacak zaten. Bu gerçekler bir yana dursun isterseler üzerine çıkıpçiğnesinler bana ne? Benim kanalım mı?Revan kanal d yi eziyolar
emirin yolu sbta b ilk 5d e yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?