Yine kesmiş bazı kısımlarını Kanal 7. Şu an yayınlanan dizilere göre çok daha iyi Sakar Şakir
aynen çok güzel evet ya bide kesmeseler on numara olacak
Yine kesmiş bazı kısımlarını Kanal 7. Şu an yayınlanan dizilere göre çok daha iyi Sakar Şakir
burak sağyaşar twit atmıs
<s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>dilahanim Bu gecenin galibi Dila Hanımdır emeği geçen herkesi tebrik ederim.
Sevgilisi başrol olduğu için atmış
21:45 - 22:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 6.62 , 2) ATV: 5.76 , 3) SHOW: 5.12 , 4) KANALD: 3.81 , 5) FOX: 2.35
Bu kuşakta 21:44'de reklama Mahsunun fragmanıyla girdi 21:53'de reklamdan geri döndü.
Dila Hanım sonunda zirveyi almış hakediyorda cuma günleri yeni diziler Emir'in Yolu'nu düşürmeyi başardı şunu da söylemek istiyorum Dila Hanım bir önceki dilimde yükselince diğer kanallar reklamda dediniz şimdi zirveyi aldı yine reklamda dediniz nasıl reklam yapıyor kanallar anlamıyorum ama şunu söylemek istiyorum hiçbir başarı tesadüf değildir .
Dila hanım ve huzur sokağı kaçta başladı arkadaşlar
Dila hanım ve huzur sokağı kaçta başladı arkadaşlar
Furkan 20de başladı niye bitmediler hele daha