Kıskanmak gram gram yükselmiş, oranları yetersiz daha bu maliyetlere göre.Kıskanmak'ım dün tamamen Seniha odaklı idi. Artış devam edecektir. ❤️
Bahar'a helal olsun.
Gözleri Karadeniz dün yine beğenilmemiş. Düşüş sürer.
Mehmed: Fetihler Sultanı da gayet iyi artmış.
Kral bu sefer kaybetmemiş.
Gözleri Karadeniz boyumunda aşağısına düşmüş.Kıskanmak gram gram yükselmiş, oranları yetersiz daha bu maliyetlere göre.
Mehmed, Bahar ve Kral'a tebrikler !
Gözleri KaraDeniz 6-7 bölüme good bye![]()
Yapıyon bu espriyi ha kanka 😂Gözleri Karadeniz boyumunda aşağısına düşmüş.
Geçen hafta nerede ise aynı orandaydı.![]()
Şampiyonlar ligi heyecanı TRT ekranlarında yaşanıyor (TRT'nin verdiği maç yok)Maç olmayınca neredeyse tüm diziler toparlanmış (25 Kasım'a kadar yeni ŞL maçı görünmüyor) ama hala 5 alan yok maksimum reyting 4.90 civarlarında seyrediyor. Total'de gün birincisi Esra Erol, ikincisi Müge Anlı, üçüncüsü Selçuk Tepeli çıkınca hiçbir dizi ilk 3'e girememiş bu kadar ilginç bir yarış görmemiştim.![]()
Seniha'm çok iyi hamleler yaptı dün. Haftaya 4.50 - 5 reyting gelir AB-ABC1'de. @serhattYapıyon bu espriyi ha kanka 😂
O değilde gerçekten nasıl devam ediyor bu dizi, Yeraltı şu güne gelse akacak da çok riskli bir güne koyacak Allah'ın NOW'u 😂 @cokiyitvci
Dünki bölümün yarısını izleyebildim, izlediğim kadarıyla çok iyiydi.Seniha'm çok iyi hamleler yaptı dün. Haftaya 4.50 - 5 reyting gelir AB-ABC1'de. @serhattYeraltı'm için en uygun gün seçilecek merak etme.
![]()
Kaçırma boş olduğunda izle bence. Seyirci en çok dünkü bölümü sevmiş. Seniha'm çok gözüktü.Dünki bölümün yarısını izleyebildim, izlediğim kadarıyla çok iyiydi.
İzleyeceğim.Kaçırma boş olduğunda izle bence. Seyirci en çok dünkü bölümü sevmiş. Seniha'm çok gözüktü.![]()