21 Ekim 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk tv tarihinde 90 dk lık diziler kurtlar vadisi ile başlamıştır.
Evet Zerda eziyordu bunlari sonra bunlar özeti başlattı ne kötü illet var bunlarin başi altından çıkmış 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

@sbtanaliz: 20:00 - 20:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 5.03 , 2) STAR: 3.45 , 3) STV: 3.16 , 4) ATV: 2.82 , 5) FOX: 2.67

Zarar? Kanalların temelini oluşturuyo özetler güldürme

- - - Ekleme - - -

Forumdash zerdayı eziyoduk komik olma kv-zerda takasın forumdarh a cevabı konusunda tüm yalanlarını ortaya çıkardım

Atv nin tanıtımını gördüm vadiyle başlıyo abi atv deyiz

Zarar? Kanalların temelini oluşturuyo özetler güldürme

- - - Ekleme - - -

Forumdash zerdayı eziyoduk komik olma kv-zerda takasın forumdarh a cevabı konusunda tüm yalanlarını ortaya çıkardım

Sen o linki at bana ben cevap veririm...Görmedim o konuyu.

Haha görmemiş

Birak ya görmemis konuyu misafirler bile gördü
Tamam atin linki göreyim...Ben forumda pek dolaşmam...Ben bir tek reyting bölümü için geliyorum(dum) bu foruma.Şimdi daha yeni yeni geziyorum ve @takasın profiline girdim dediği başlıkta bi "açtiği konular" da öyle bi başlık görmedim.

- - - Ekleme - - -

link atmak zor olmasa gerek...

Mobilim senle mi uğraşacam konu dışında işine gelmemiştir

@sbtanaliz: 20:15 - 20:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 5.51 , 2) STAR: 4.78 , 3) STV: 4.34 , 4) FOX: 3.53 , 5) ATV: 2.34
BBEB'in 3 dakikası reklamdı

Kurtlar vadisi-zerda takasın forumdash a cevabı yaz arama bölümüne of be çok mu zor

Bakalım ne sallicak yine

- - - Ekleme - - -

Konuyu görmedim ayakları yapıyo gördüğüne eminim

@sbtanaliz: 20:30 - 20:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 6.07 , 2) STV: 4.7 , 3) FOX: 4.1 , 4) ATV: 3.33 , 5) KANALD: 3.13
BBEB'in reklamının çoğu dakikası buraya denk geldi. Ama keşke yine reklamsız yayınlansaydı

- - - Ekleme - - -

@sbtanaliz: 20:30 - 20:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 6.07 , 2) STV: 4.7 , 3) FOX: 4.1 , 4) ATV: 3.33 , 5) KANALD: 3.13
BBEB'in reklamının çoğu dakikası buraya denk geldi. Ama keşke yine reklamsız yayınlansaydı

Revan, BBEB 20:27'de kaç dakikalık reklam aldı ?

Sanırım değişiyor artık reklam düzeni, eskiden programı bölmezdi...

- - - Ekleme - - -

Revan, BBEB 20:27'de kaç dakikalık reklam aldı ?

Sanırım değişiyor artık reklam düzeni, eskiden programı bölmezdi...