21 Ekim 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@sbtanaliz: 20:00 - 20:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 5.03 , 2) STAR: 3.45 , 3) STV: 3.16 , 4) ATV: 2.82 , 5) FOX: 2.67

Zarar? Kanalların temelini oluşturuyo özetler güldürme

- - - Ekleme - - -

Forumdash zerdayı eziyoduk komik olma kv-zerda takasın forumdarh a cevabı konusunda tüm yalanlarını ortaya çıkardım :d

Atv nin tanıtımını gördüm vadiyle başlıyo abi atv deyiz :D

Zarar? Kanalların temelini oluşturuyo özetler güldürme

- - - Ekleme - - -

Forumdash zerdayı eziyoduk komik olma kv-zerda takasın forumdarh a cevabı konusunda tüm yalanlarını ortaya çıkardım :d

Sen o linki at bana ben cevap veririm...Görmedim o konuyu.

Birak ya görmemis konuyu misafirler bile gördü
Tamam atin linki göreyim...Ben forumda pek dolaşmam...Ben bir tek reyting bölümü için geliyorum(dum) bu foruma.Şimdi daha yeni yeni geziyorum ve @takasın profiline girdim dediği başlıkta bi "açtiği konular" da öyle bi başlık görmedim.

- - - Ekleme - - -

link atmak zor olmasa gerek...

Mobilim senle mi uğraşacam konu dışında işine gelmemiştir :d

@sbtanaliz: 20:15 - 20:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 5.51 , 2) STAR: 4.78 , 3) STV: 4.34 , 4) FOX: 3.53 , 5) ATV: 2.34
BBEB'in 3 dakikası reklamdı :)

Kurtlar vadisi-zerda takasın forumdash a cevabı yaz arama bölümüne of be çok mu zor

Bakalım ne sallicak yine :d

- - - Ekleme - - -

Konuyu görmedim ayakları yapıyo gördüğüne eminim :D

@sbtanaliz: 20:30 - 20:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 6.07 , 2) STV: 4.7 , 3) FOX: 4.1 , 4) ATV: 3.33 , 5) KANALD: 3.13
BBEB'in reklamının çoğu dakikası buraya denk geldi. Ama keşke yine reklamsız yayınlansaydı

- - - Ekleme - - -

@sbtanaliz: 20:30 - 20:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 6.07 , 2) STV: 4.7 , 3) FOX: 4.1 , 4) ATV: 3.33 , 5) KANALD: 3.13
BBEB'in reklamının çoğu dakikası buraya denk geldi. Ama keşke yine reklamsız yayınlansaydı

Revan, BBEB 20:27'de kaç dakikalık reklam aldı ?

Sanırım değişiyor artık reklam düzeni, eskiden programı bölmezdi...

- - - Ekleme - - -

Revan, BBEB 20:27'de kaç dakikalık reklam aldı ?

Sanırım değişiyor artık reklam düzeni, eskiden programı bölmezdi...