21 Ekim 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HDE ağır drama, Aşk Bir Hayal öyle değildi biraz aksiyon,eğlence falan vardı iyiydi o. Dizi kıyaslanamaz bile HDE ile. :D

- - - Ekleme - - -

Alev Alev özetsiz bile 4 alıyor birde özetli yayınlasın Atv bak ilk 3 te garanti. :)

aşk bir hayalın neresi eğlenceliydi emre sen başka diziyle karıştırmış olmayasın ne zaman gözüme çarpsa zırıl zırıl ağlayanlar sızlayanlar vardı oyuncuların gözleri şişmişti ağlamaktan ona eğlenceli dizimi diyorsun ..

- - - Ekleme - - -

destere kremlenmeyi unutms reyting diplerde:d

bendeki reytinglere göre krem şu anda 12 reytingle açık ara önde ..

aşk bir hayalın neresi eğlenceliydi emre sen başka diziyle karıştırmış olmayasın ne zaman gözüme çarpsa zırıl zırıl ağlayanlar sızlayanlar vardı oyuncuların gözleri şişmişti ağlamaktan ona eğlenceli dizimi diyorsun ..

- - - Ekleme - - -

bendeki reytinglere göre krem şu anda 12 reytingle açık ara önde ..
Benim hiç gözüme çarpmadı ağlamaları. :) En azından HDE gibi değil Aşk Bir Hayal.

destesderon reyting sistemini kim takar:d

ATV deki yeni başlayacak dizideki ihtiyar adamın konuşmasına kıl oldum ilk başta sempatik geliyordu ama artık çok iğrenç bir hal aldı .. yeni başlayacak dizi vardı ya ahnı mahsunun ..

reklamda ihtiyar şöyle diyor :

buke sen burrararı birmerszin bura sarp dağrlarrırn derrelerrirn geçtiği yerlerdirr:))

izleye izleye şiştik bir başlasada tanıtımdan kurtulsak :))

ATV deki yeni başlayacak dizideki ihtiyar adamın konuşmasına kıl oldum ilk başta sempatik geliyordu ama artık çok iğrenç bir hal aldı .. yeni başlayacak dizi vardı ya ahnı mahsunun ..

reklamda ihtiyar şöyle diyor :

buke sen burrararı birmerszin bura sarp dağrlarrırn derrelerrirn geçtiği yerlerdirr:))

izleye izleye şiştik bir başlasada tanıtımdan kurtulsak :))
Benim İçin Üzülme olabilir mi?

Hayat Devam Ediyor devam edemeyecek böyle giderse. :):)

hayat devam ediyorda geçen sene aksiyon daha fazlaydı bu sene çok ağırlaşmış dizi aksiyon artarsa izlenirliği yükselir .. ama hala daha çok kaliteli sahneleri var özellikle kudret ve cennet arasındaki diyaloğlar muhteşem ..

dramla aksiyon arasındaki orantıyı dengelerlerse bu dizi bu sezon sonuna kadar rahat devam eder...

hayat devam ediyorda geçen sene aksiyon daha fazlaydı bu sene çok ağırlaşmış dizi aksiyon artarsa izlenirliği yükselir .. ama hala daha çok kaliteli sahneleri var özellikle kudret ve cennet arasındaki diyaloğlar muhteşem ..

dramla aksiyon arasındaki orantıyı dengelerlerse bu dizi bu sezon sonuna kadar rahat devam eder...

bu kadar uğraşacaklarına diziyi yukseltmek için daha pratik yol var. deatere diziyi izlemeyi bıraksın sorun çözülür :)))))