21 Ekim 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pazarı iki kanal yönetiyor, ATV malesef 3. bile değil...

- - - Ekleme - - -

3-4 reyting anca alır 6 gün boyunca. Acun da bayram diye eskilerden özel bölüm yapar...

bakış açını değiştir endgame benim baktığım açıdan bakarsan olaya krem açık ara önde...

HDE Krem'ide kötü etkiliyor yakın zamanda yer değiştireceklerdir.

Hayat Devam Ediyor gibi agir bir drama haftasonu yayinlanmamali bence.

Doğru olan şu, Hayat Devam Ediyor'u bitireceksin, Kremi alacaksın Pazar 20.00'ye, Alev Alev'ide Cumartesi 20.00 de özet 20.45 de yeni bölüm olarak yayınlayacaksın, Alemin Kralı'nı da Çarşamba 20.00 ye atacaksın bak gör o zaman sonuçları...

tamam atv batmıştır

daha önxe aşk bir hayal yayınlandı gün birincisi oldu. hayat devam ediyora hiç bakmadım senaryo nereye gidiyor ama hayat devam ediyor pazar için en uygun dizi pazarları kadınlar tv de ne izlyecek

daha önxe aşk bir hayal yayınlandı gün birincisi oldu. hayat devam ediyora hiç bakmadım senaryo nereye gidiyor ama hayat devam ediyor pazar için en uygun dizi pazarları kadınlar tv de ne izlyecek

kadinlara da hitap eden ben bilmem esim bilir var..

HDE ağır drama, Aşk Bir Hayal öyle değildi biraz aksiyon,eğlence falan vardı iyiydi o. Dizi kıyaslanamaz bile HDE ile.

- - - Ekleme - - -

tamam atv batmıştır
Alev Alev özetsiz bile 4 alıyor birde özetli yayınlasın Atv bak ilk 3 te garanti.

hafta için iki üç kadın dizsi var. hde senaryo iyi olursa pazarı kurtARIR. cumartesi lale devri domine ediyorsa pazar günüdbir başka kadın dizisi götürebilir